seo-assets

Stort udvalg af fitnesssko og træningssko til mænd på INTERSPORT

Fitnesssko har altid været en meget populær beklædning når det kom til fitness. Det er bestemt ikke en undtagelse af den er det. Det er vigtigt at være udstyret med det rigtige fodtøj når de ekstra kilo skal smides, eller formen skal holdes ved lige. Et sæt træningssko kan være med til at du kan træne bedre og længere. En fitnesssko er ikke blot for udseendet skyld. Skoen er med til at forbedre og aflaste det pres som dine fødder kommer under. Specielt ved fitness, crossfit, løb og styrketræning bliver ens ben, læg og fødder udsat for ekstra vægt og tryk, og hvis man ikke har de rigtige fitnesssko kan det overbelaste din underkrop, og derved forringer du din performance og restituering. Hos INTERSPORT har vi udvalget af fitnesssko til mænd og drenge og vi fører nogle af verdens største sportsbrands indenfor fitness kategorien: Nike, Adidas, Reebok, Puma og flere til. Om du søger fitnesssko til crossfit, til styrketræning eller til almindelig træning i centeret, så finder du det her.

Træningssko med god komfort og støtte til mænd

Du har uden tvivl stået i dit lokale fitnesscenter og bemærket at langt størstedelen render rundt i fitnesssko. Allerede når du står i omklædningen og skifter har du måske lagt mærke til at sidemanden har ekstra sko med. Og det er der en grund til: Træningssko giver den bedste træningsoplevelse. Uanset hvad du træner og hvordan du træner, så vil en fitnesssko styrke din performance. Hvis du er en af de mænd som går op i din fysik og som gerne vil blive større, er dine ben og fødder vigtige at huske. Det er dem som skal bære på den kropsvægt du træner ekstra på. Med de rigtige træningssko er det nemmere at nå sine personlige mål. Samtidig undgår du også irriterende og ubehagelige skader til følge ved brug af almindelige fritidssko. 

Vælg fitnesssko som passer til dit træningsbehov

Du kan godt finde en fitnesssko som har alle forudsætninger for at være en fantastisk allround sko. Problemet er at prisen angiveligt også afspejler produktet. Hvis du derimod ønsker en fitnesssko som passer til dit behov og kun har de egenskaber du skal bruge, så er der penge at spare og du får altså præcis det du efterspørg. En træningssko er designet til at have forskellige fokuspunkter alt efter hvilken type træningsform der stiles efter. Det betyder også at udvalget af fitnesssko er varierende. Det er specielt 3 elementer som er individuelt fra model til model:

  • Fleksibilitet: En fitnesssko med god fleksibilitet er specielt designet til dig der gerne vil træne på både maskiner og hold, og som elsker at have god bevægelsesfrihed til fødderne. Rigtig god til crossfit.
  • Støddæmping: En fitnesssko med god støddæmpning er tiltænkt til dig som godt kan lide at træne på løbebånd og diverse træningsmaskiner hvor det kræver hop, afsæt og landinger. God til løbetræning. 
  • Stabilitet: En fitnesssko med god stabilitet er til dig der gerne vil træne med frivægte eller måske dødsløfte. Det er til øvelser hvor det er benene som skal bære vægten. God til balance øvelser.

Derudover har alle træningsskoene en række fælles kvaliteter som er vigtige for en optimal træning. Generelt skal træningsskoene være:

  • Lette: Så du under træning ikke føler dig tung og hæmmet af dine træningssko. Du ønsker en let komfort og en sko som intet vejer. 
  • Velsiddende pasform: Giver en tæt og optimal pasform, så din fod bliver beskyttet alle de vigtigste steder.
  • Åndbare: Dine fødder forbliver tørre og komfortabel under hele træningen. Ligeledes vil den sved og lugt som måtte komme under træning forsvinde fra skoen, så din fod ikke lugter.

Køb dine træningssko på INTERSPORT.dk

Hvis det er træningssko som du mangler så kan du både på INTERSPORT.dk og i de mange fysiske INTERSPORT butikker finde et stort udvalg af træningssko til alle fitnessformer. Uanset hvilken type fitness eller træning du mangler sko til så har vi den rigtige model til dit behov. Køb nu og kom allerede i gang med din træning i dag. 

Vores kundeservice sidder klar til at besvare dine fitness og træningsspørgsmål. Du kan kontakte dem på mail eller igennem vores telefon service.