seo-assets

Spalding - Basketball og NBA

En af de største Amerikanske sportsudstyrs selskaber, Spalding, blev grundlagt i 1876 af Albert Spalding. Spalding har specialiseret sig i produktion af bolde til en utal af sportsgrene, men er specielt kendt for deres basketbolde som lever op til høj kvalitet og holdbarhed. Spalding sættes dog også i forbindelse med produkter som baseball, fodbold, softbold og volleybold. Spalding har altid haft nogle af de største navne til at repræsentere deres brands, såsom L.A. Lakers, eller Chicago Bulls. Desuden har den en Horween læderoverdel, der gør den utrolig behagelig at spille med. Vores Spalding basketball fås i forskellige modeller, nogle med aktuelle basketballlogoer, andre med DBBF-logoet.

Find de bedste NBA basketball fra Spalding online

Hvis du og et par gutter har planer om at tage på stranden, kan i lige så godt tage basketbolden med. Det bliver bedre at nyde solen og score nogle 3 point fra distancen. Basketball er en fantastisk sport som mange elsker at udøve. I dag er basketball en af de hurtigst voksende sportsgrene og vi har i Danmark taget sporten til os. Hvis du vil have en rigtig god strand-basketbold kan Spalding anbefales som har været i faget i mange årtier. Som spiller havde grundlæggeren Albert Goodwill en lang og succesfuld karrierer. Hans viden og vindermentalitet blev grundlaget for Spalding som virksomhed. I dag er Spalding førende indenfor basket universet. Du kan finde dine Spalding basketball hos INTERSPORT.

Stort udvalg af officielle basketbolde

Spalding har siden 1983 været den officielle samarbejdspartner for NBA-basketball. Med andre ord har Spalding givet bolden op i mere end 30 år til den bedste basketball liga i verden. Basket er en sportsgren der handler om sammenspil og lækre detaljer. I Danmark har vi desværre ikke en dansker tilknyttet i NBA endnu, men interessen vokser hver eneste dag. Hos INTERSPORT vil vi være med til at leverer de rette basketbolde for en lang dansk karrierer indenfor basket. De fleste starter på den lokale basketbane, laver et par 3-point og måske starter i den lokale sportsklub. Det kan også være du blot skal bruge en kvalitets basketball til fritidsbrug. Måske samles i et par gutter, danner 2 hold og spiller engang basket mod hinanden. Spalding basketbolde er designet i et slidstærkt materiale som hopper godt og kan bruges i flere sæsoner. Brandet er dit kvalitetsstemplet på en bund solid basketball som de største sportsstjerner allerede bruger på professionel plan.

Find de bedste Spalding basketball online

I Danmark har vi desværre ikke de største basketballspillere. Den helt store profil som har været tættest på gennembruddet i NBA er Chris Christoffersen, som afsluttede sin karrierer i danske Bakken Bears. Basket er en sportsgren der vokser herhjemme. Flere aktive spillere bliver registeret og det vi vil hos INTERSPORT gerne støtte op under. Her på siden finder du alle Spalding basketball med klubber som Team Chicago, LA Lakers, NY knicks samt Boston Celtics. Du finder også den officielle Spalding NBA gameball som til daglig optræder i NBA. Hvis du bestiller online, tilbyder vi gratis forsendelse og levering indenfor 1-3 hverdage. Du kan også prøve vores basketbolde i din nærmeste INTERSPORT butik. Du kunne tage chancen og udfordre vores personale til en 1-on-1, hvis du har udnævnt dig selv til den nye Lebron.