seo-assets

Hummel til damer

Med mere end 90 år på bagen må det oprindeligt tyske hummel virkelig siges at have slået sig fast på det internationale marked inden for sportsbrands. I 1992 var hummel sponsor ved det EM, hvor Danmark vandt, og her fik hummel sit helt store gennembrud. Brandet gennemgår efterfølgende en masse op- og nedture, men da Christian Stadil i 1999 kommer bag roret, formår han at få vendt firmaet til stor succes, og det gør han blandt andet ved at reintroducere originale hummel styles. Dette resulterede i store fremskridt hos brandet, og i dag ser du det repræsenteret over hele verden og også stadig i store sponsorater og samarbejder. Hummel producerer træningstøj til kvinder, der elsker at være aktive, uanset om det er på den ene eller den anden måde.

Vær med på moden med hummel

hummel har i årtier produceret kvalitets-sportstøj til kvinder. Især håndbold og fodbold har altid været to af hummels fokusområder inden for sportsgrene, og her har de været med til at hjælpe mange store klubber og landshold til stor succes. Hos INTERSPORT finder du altid billigt hummel træningstøj, som med fordel kan bruges uanset om du er til fodbold, håndbold, løb eller fitness. Derudover laver hummel også fedt modetøj i form af både dametøj og sneakers. Se fx deres cool sneakers. Her får du blandt andet sko, der særligt egner sig til hverdagsbrug, men som også sagtens kan bruges til en lettere form for træning. Mange af deres sko har god stødabsorbering og stabilitet og giver dig derfor en blød og behagelig oplevelse. Mangler du til gengæld en ny top til din træning i fitnesscenteret, så har hummel selvfølgelig også en masse lækre sager hertil. Har du ikke før prøvet seamless træningstøj, så kan det være det er på tide, at du opdager fordelene herved. Tjek de smarte top ud, som vil give dig en utrolig let og lækker fornemmelse, når du træner. Materialet er blødt og smidigt, og du skal derfor ikke bekymre dig om tøj, der sidder dårligt eller generer dig, imens du knokler. Dyk ned i vores store udvalg af sportstøj og –udstyr fra hummel – du vil helt sikkert ikke fortryde det.

Køb dametøj og damesko fra HUMMEL

Hos INTERSPORT er vi meget glade for at kunne præsentere så stort og flot et udvalg af hummel til kvinder. Vi vil gerne være med til at booste din træningsglæde, og hvad er egentlig bedre end nyt træningstøj? Nyt træningstøj kan være med til at give dig den sidste motivation på håndboldbanen eller i fitnesscenteret, og derfor er det en god ide altid at holde garderoben opdateret. Er du ikke allerede medlem af Club INTERSPORT, så skynd dig at blive det, inden du gør dit næste køb. Her får du nemlig helt gratis besked om nyheder, samt invitationer til events og konkurrencer, og du optjener bonus, hver gang du handler. Derudover bestræber vi os på at levere din ordre inden for 1-3 hverdage, og det er oven i købet fragtfrit.