seo-assets

Salomon til kvinder

At tage sig selv med ud på nye eventyr og udforske nye veje du måske ikke kendte til, er in hos kvinder. Rigtig mange foretrækker et stærkt udendørs mærke som Salomon. Da Salomon kom til verdenen i 1947 var grundlaget af skabe kvalitets ski- og vandretøj til voksne og børn. Passionen for at skabe det perfekte outdoor tøj og støvler har altid ligget naturligt til Salomon. Om det var skitøj, vandretøj, trailsko eller outdoor tilbehør ville Salomon være nummer 1. Herhjemme i Danmark, har Salomon fået stor credit og opmærksomhed fra kvinder. Brandet forsøger at forbinde dig med naturen. Med deres holdbare materiale og kvalitet, kan selv de værste udfordringer blive let som en leg.

Som kvinde har du aldrig haft bedre muligheder for at komme ud i naturen uden at bekymre dig om tøj og pasform. Salomon har designet en lang række outdoor performance tøj til kvinder som tør udforske og lege i naturen. Om vejret kom med regnvejr, hård vind, snekuling eller højt solskin, ville tøjet hjælpe dig. Det som gør Salomon til et fantastisk brand er deres forbindelse mellem mennesker og naturen.

Find de nyeste Salomon til kvinder online

En måde at komme tættere på naturen på er at tage den traditionelle løbetur til naturen. Med trailsko eller trekking sko kan du komme på nye afveje som kan fører til frihed og oplevelser. Det kan være ensformet at løbe den samme rute hver gang og naturen kan være løsningen. Salomon arbejder dagligt på at se på nye måder at træne, løbe og opleve nye muligheder. Deres gear og tøj skaber nye progressioner og realiseres efter flere timers kvalitet test. Spørger man de danske kvinder om performance udendørstøj bliver Salomon ofte nævnt. Du behøver ikke elske naturen for at foretrække trailsko eller outdoor tøj til kvinder.

Salomon har både performancetøj men også almindeligt outdoor tøj som skijakker, vinterstøvler, vandreudstyr og meget mere. Hvis du gerne vil have følelsen af outdoor tøj med kvalitet, holdbarhed og med megen erfaring bør du kigge efter Salomon. Hos INTERSPORT tilbyder vi et spændende udvalg af kvinde trailsko og tøj fra Salomon. Vi har noget til alle outdoor sportsgrene: Find skitøj, rygsække, trailstøvler, skijakker samt andre beklædningsgenstande fra Salomon til kvinder.