seo-assets

The North Face til kvinder

Det er sjældent at vi møder et brand der er så international som The North Face. Deres kæmpesucces skyldes deres eksklusive kollektion af varmt vintertøj og outdoor tøj. Ser man på markedet for kvindetøj, har TNF formået at skabe en kollektion som falder i god jord med det danske vejr. Oprindelsen i The North Face handler om den rette påklædning til det rette vejr. Selvom tøjet er så funktionelt som det er, formår brandet alligevel at skabe tøj til de største kvindelige mode elskere. Dette har gjort The North Face meget attraktive hos kvinder. At man kan finde en smart og funktionelle vinterjakker som er vind- og vandafvisende er for mange alt det man tør ønske for.

Meget af det vi tilbyder på INTERSPORT.dk, til kvinder, fra TNF, er bundet op omkring det, brandet gør bedst. Nemlig funktionelt vintertøj fra jakker til huer, til handsker til fleece trøjer. Som en klog person engang sagde ’der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning’. Vores kollektion af multifunktionelle jakker i fineste design gør det attraktivt for kvinder i alle aldre.

Find det nyeste fra The North Face online

Det kan være du har prøvet at være klædt forkert på. Herhjemme kan det være vanskeligt at finde en jakke som passer til alle mulige scenarioer som det danske vejr byder på. Den helt rigtige jakke skal tage højde for regn, slud, vind, sne samt sommervejr. En multifunktionel jakker fra The North Face kan være løsningen. Jakken bliver lavet i flere lag så den kan bruges både som almindelige softshell jakke men også med fleece isoleringen.

Hvis du leder efter en smart og funktionel jakke og ønsker det bedste af det bedste, er TNF brandet. Til kvinder tilbyder vi et spændende udvalg. På webshoppen har vi forskellige jakker og vinterhandsker til enhver lejlighed. Gå tur med hunden, oplev den danske natur om vinteren, bliv klædt på til blæst og slud hos INTERSPORT. Du kan prøve alle vores jakker i din lokale INTERSPORT butik. Har du allerede prøvet tøjet fra The North Face kan du bestille online og få gratis levering med GLS. Skynd dig at anskaf dig outdoor tøj fra TNF til de kolde og blæsende stunder hvor en almindelig damejakke ikke er nok.