seo-assets

Under Armour til kvinder

Et af de mest succesfulde brands når det kommer til træning og performance er Under Armour. Deres dominans og synlighed i USA er flere steder større end Nike og Adidas. Under Armour har kun eksisteret siden 1996 men har på de få år formået at skabe sig et navn indenfor ekstern træning og performance. Det hele startede med en svedtransporterende t-shirt til nye teknologier som Heatgear, Coldgear, Storm og deres nyeste skud Threadborne.

Indenfor træningstøj til kvinder er Under Armour kendt for deres kompressionstrøjer som støtter op på musklerne og mindsker friktion når musklerne arbejder. Det giver bedre træning og mulighed for at træne længere inden musklerne bliver ømme. Under Armour er til de kvinder som gerne vil tage deres træning seriøst og på et højere niveau. Tøjets funktioner og kvalitet afspejler den type kvinde som går op i sin træning.

Find det nyeste fra Under Armour online

Der findes mange træningsbrands derude som tilbyder funktionelt dametøj. Hos INTERSPORT er vi dog specielt glade for Under Armours træningstøj. I USA er brandet kæmpe stort. Herhjemme er brandet begyndt at vokse sig større og flere kvinder foretrækker tøjet. Det skyldes tøjets funktionalitet og pasform. Generelt sidder tøjet meget tæt og fremhæver de kvindelige former. Hvis du gerne vil vise muskler, lår og sixpacken frem, så shop dametøj fra Under Armour hos INTERSPORT.