seo-assets

Nike løbesko til kvinder

At finde de rette løbesko kan være en udfordring. De skal passe på foden, være behagelige og så gør det intet de også er lidt smarte. Hvis du har planer om at løbe en længere distance, kan dine almindelige sko ikke give den nødvendige støtte. Ved længere løb kan du skade dine fødder og lægmuskler. For at få den optimale pasform kræver det et par løbesko. En af de store mærker som har været frontløber indenfor løbesko, til damer, er Nike. Brandet har eksisteret siden 1961 og har på de få år formået at være et af de største brands indenfor ’running’. For at finde de rette løbesko, er det en god ide at få foretaget en løbestilsanalyse. Det kan du gøre gratis i mange af vores INTERSPORT butikker. Hvis du allerede kender din løbestil, kan du begynde at kigge på alle Nike løbesko her på siden. En løbestilsanalyse er et værktøj som hjælper dig med at afgøre hvilken type løbesko som passer til måden du løber på. Indenfor løbesko findes der tre genre: neutral, pronation og supination løbestil. Du kan finde Nike løbesko indenfor alle tre løbestile. Der er rig mulighed for at vælge løbesko som tager højde for flere løbestil i samme skomodel.

Tag dine Nike løbesko til nye veje

Man kommer ikke udenom Nike når det omhandler løb. Brandet har længe slået sig fast som en af de største løbebrands i verden. Det er også derfor du finder et kæmpe udvalg af Nike løbesko til damer. Om det skal være løbesko til 5 kilometeren, et halv maraton, en ironman eller blot let træning, så findes der sko til et hvert løbebehov. Som dame, løber vi også med vores øjne, så løbeskoen må gerne være smart og passe til det løbesæt der vælges. Hvis man har købt sort løbetights, sort løbetrøje, så passer et par hvide, sorte eller måske lyserøde løbesko til resten af løbesættet. Med de rette løbesko, som passer til løbestilen og med det rette løbeoutfit, kan du begynde at tage din løbetur til nye veje. Alt dette hjælper INTERSPORT med at få styr på. Der findes en masse inspiration og gode løbevejledninger på hjemmesiden. Der er også altid mulighed for at få løberådgivning af vores løbeeksperter i butikkerne.

Stort udvalg af Nike dame løbesko

Indenfor løb findes der mange løbesko til forskellige formål. Nike har siden tidernes morgen været helt fremme med deres innovative løbesko. Siden start er det blevet til mange forskellige løbesko og der er nogle modeller som vil være mere fremtræden end andre. En af de mest populære Nike løbesko er Nike Pegasus som er en blød neutral løbesko. Nike Pegasus er lavet til damer som ønsker komfort og et hurtigt afsæt. Der tilbydes også andre populære Nike løbesko som Nike Free. Modellen har været undervejs længe og er i dag en af de mest anvendte sko både som sneakers, træningssko og løbesko. Ideen med løbeskoen var at designe følelsen af at løbe uden løbesko. Materialet blev derfor letvægt og gav en tilpasselig støtte under løb. Et af de nyeste bud på løbesko fra Nike er Nike Epic React Flyknit som anvender en ny type sål som er stødabsorberende og responsiv. Udover disse populære modeller findes der også andre typer løbesko fra Nike, som ikke er lige så omtalte, men som passer til andre typer løbere.

Find de nyeste Nike løbesko til damer online

Hos INTERSPORT finder du et spændende udvalg af løbesko til damer. Nike er et af de største løbebrands som tilbydes her på siden. Med Nike løbesko til neutral, pronation og supination løberen råder vi over løbesko til størstedelen af de kvindelige løbeetuiaister. Om du træner op til en 5 km//10 km/15 km, halv- eller et maraton løb, så kan du få den nødvendige viden og rådgivning om de rette løbesko. Kender du ikke din løbestil, kan du, gratis, få taget en analyse af din løbegang, i mange af vores INTERSPORT butikker. I samarbejde med vores eksperter rådgiver vi dig til de rette løbesko. Hvis du allerede ved hvilke Nike løbesko du mangler, kan du handle på INTERSPORT.dk. Her tilbyder vi gratis fragt og hurtig levering. I butikken står vores løbeeksperter klar til at rådgive dig til et bedre løb. Passer dine Nike løbesko dig ikke, bytter vi indenfor 30 hverdage. Du har også 14 dage til at fortryde dit køb fra købsdatoen.