seo-assets

Indendørssko til fodbold for kvinder

Selvom fodbold er en helårssport bliver sporten alligevel opdelt i udendørs og indendørssæsonen. I de kolde perioder, typisk fra november til april spilles fodbold indendørs. Især hvis man spiller på amatør plan, så bliver græsset udenfor for hårdt og det ødelægger både fodboldstøvlerne og din komfort.

Indendørsfodbold er dog en sand fornøjelse at dyrke. Her handler det om de små detaljer, det hurtige pasningsspil og evnen til at løbe langt og længe. Her fungerer de almindelige fodboldstøvler ikke. Det kræver et par gode indendørssko. 

Find de nyeste indendørssko online

Det der kendetegner et par gode indendørssko er skoens evne til at stå fast på gulvet. Når man spiller med højt tempo er hurtige retningsskift nøgleordet. Det rette fodfæste gør du altid er sekunder foran modstanderens næste træk. Med non-marking sål opnår du super kontakt med underlaget og kan afsætte hurtigt af igen. Du finder forskellige typer af indendørssko til kvinder hos INTERSPORT. Gå på opdagelse og vælg design, udseende, touch eller feeling. 

Vi ligger altid inde med de nyeste indendørssko til kvinder. Det er modellerne du kender fra FG fodboldstøvlerne: Nike Mercurial, Nike Magista, Nike Hypervenom samt Adidas Ace. Find et par sko som passer i dit budget og prøv støvlerne i butikken. Her får du vejledning og hjælp og svar på alle spørgsmål. Du kan se hele udvalget af indendørssko til kvinder her.