seo-assets

Spiller du tennis? Så ved du helt sikkert, hvilket udstyr der skal være styr på, når du skal på banen. Det handler om at både have en god ketcher, behageligt tøj og selvfølgelig nogle gode tennissko til damer. Hos INTERSPORT kan du få tennissko til damer. Det er vigtigt med gode sko, som du kan hoppe og løbe i. Det er nogle kriterier, som sætter krav til dine sko og derfor er det vigtigt, at du finder de rette.

Tennissko til damer fra Wilson

Hos INTERSPORT har vi tennissko til damer fra Wilson. Wilson er et populært amerikansk brand, som blandt andet laver udstyr til tennis. Det har også gjort at flere store tennisspillere er set med det kendte brand, heriblandt Venus Williams. Skoene har stor komfort og stødabsorbering, så du kan hoppe højt uden at lande hårdt på dine fødder. Du kan få modeller fra Wilson som er vand- og vindafvisende, så de kan bruges i alt slags vejr. Derudover kan du få sko, som giver et fantastisk greb på underlaget, så du står bedre fast på banen.

Tennisketcher

Tennissko til damer er ikke det eneste vigtige udstyr, når du skal spille tennis. Ketcheren spiller også en stor rolle. Derfor har vi også et stort udvalg af tennisketchere hos INTERSPORT. Du kan finde ketchere med forskellig vægt og størrelse, så de passer til dig og dit spil. Nogle gange kan det være en fordel at mærke selve vægten på ketcheren inden køb. Hvis du ønsker det, kan du altid besøge en af vores fysiske butikker. Hvis du ikke har mulighed for det, så kan du altid bestille online, mærke vægten efter og returnere ketcheren, hvis den ikke passer til dig og dine behov.

Bestil tennissko til damer online

Du kan bestille dine nye tennissko til damer online, når det passer dig. Du kan se vores udvalg her på siden. Hvis du har spørgsmål undervejs, kan du altid få hjælp af vores kundeservice i hverdagene. Bestiller du i dag, så har du dine nye sko indenfor 1-2 dage. Passer skoene ikke, når de når frem, kan du sende dem retur til os. Hos INTERSPORT tilbyder vi 365 dages returret, så det er nemt for dig som kunde. Du har også mulighed for at returnere skoene i en af vores fysiske butikker indenfor samme tidsperiode.

Vores fysiske INTERSPORT butikker

I vores fysiske butikker kan du få personlig hjælp og vejledning. Hvis du har spørgsmål til de forskellige sko, kan det derfor være en god ide at besøge vores butikker. Her har vi uddannet personale, som har specialviden indenfor området. Du kan derfor altid få kyndig vejledning til valg af tennissko til damer. Besøg en af vores fysiske butikker eller køb online i dag.