seo-assets

Puma sneakers til damer

Det er uundværligt at have et par gode sneakers i garderobeskabet. For det første har sneakers de sidste flere år haft en helt særlig plads i modebilledet, og derfor findes der i dag et væld af smarte sneakers, der kan være med til at udtrykke din stil. Samtidig er det virkelig behageligt og godt for dine fødder at have et par sko, der er designet til at sikre dine fødder den rette komfort til at klare en travl hverdag uden ømme fødder. Hvis du leder efter det helt perfekte par sneakers til den næste sæson, så bør du helt sikkert kigge nærmere på Puma sneakers. Hos Puma designer de nemlig sneakers, der både er tæt knyttet til Pumas lange tradition med at skabe sko og andet sportsudstyr til verdens bedste atleter, men som samtidig også har et nutidigt design og snit. Hos INTERSPORT finder du både Puma sneakers til damer og herre, hvor du altid kan finde de nyeste modeller fra det populære brand. Så tag et kig på vores store udvalg af Puma sneakers og find dit nye favoritpar hos os.

Puma sneakers til damer

Der er ikke noget bedre end et gode par sneakers, som du elsker at have på, uanset hvad dagen byder på. De rigtige sneakers kan passe til stort set alle anledninger, og i dag kan du sagtens have et par sneakers på sammen med kjolen, uanset om det er hverdag eller fest. Et par gode sneakers skal gerne give dine fødder en god komfort, så du kan holde ud at have dem på hele dagen, og så skal de selvfølgelig også have et smart design, der passer til din smag. Hvis du leder efter det helt rigtige par sneakers, der både kan opfylde dine krav til komfort og design, så vil du helt sikkert ikke fortryde at vælge et par Puma sneakers. Puma har med deres lange erfaring skabt mange fantastiske sneakers, der i dag er ikoner, som enhver sneakers entusiast må eje et par af. Hos INTERSPORT har vi selvfølgelig et stort udvalg af Puma sneakers dame modeller, så du kan finde det perfekte par sneakers, der skal pryde dine fødder. Så tag et kig på vores store udvalg og bliv inspireret.

Fenty Puma skabt i samarbejde med Rihanna

Selvom Puma er et brand, der er kendt for sine klassikere, så er det også et mærke, der kan lide at forny sig. Det kan man især se gennem deres samarbejde med popstjernen og stilikonet Rihanna. Sammen har de nemlig skabt kollektionen Fenty Puma, hvor Rihanna står bag designet af blandt andet smarte sneakers. Hvis du leder efter et par Puma Rihanna sko, så kan du også finde et udvalg her hos INTERSPORT. Puma sko designet af Rihanna er noget særligt, og man kan tydeligt se Rihannas egen stil i de populære designs. Derfor kan vi godt forstå, hvis du leder efter et par Rihanna Puma sko som for eksempel de populære Creeper sneakers. Ud over Puma kan du selvfølgelig også finde sneakers fra en masse andre populære brands hos INTERSPORT.

Ikoniske Puma sneakers

Hvis du leder efter et par sneakers, der har et tidløst design, og som ikke kun følger denne sæsons tendenser, men som er stort set evigt gyldige, så kan du helt sikkert finde et par Puma dame sneakers, der passer på netop denne beskrivelse. Puma har en historie, der strækker sig mere end 70 år tilbage i tiden. Og siden begyndelsen har Puma skabt særlige sko, der er kreeret til atleter, der gerne vil yde deres bedste, uanset om det er til fodbold, basket, løb eller noget helt fjerde. Og det gælder også sneakers. Puma har nemlig gennem tiden designet flere forskellige ikoniske sneakers, der har en særlig plads hos de fleste, der elsker et par gode sneakers med en speciel historie og et tidløst design.

Puma Suede sneakers

Et af Pumas mest ikoniske par sneakers, som du helt sikkert også er stødt på før, er Puma Suede. Puma Suede blev lanceret i 1968, og det må derfor siges at denne sko er en rigtig klassiker, som har 50 års historie bag sig. Og der er netop knyttet rigtig meget historie til Puma Suede skoene, der stadig er lige så smarte i dag, som de var, da de første gang blev offentliggjort. Faktisk kan Puma Suede krediteres for at være skoen, der blev midtpunkt under hiphoppens og breakdancens fremkomst – det såkaldte ”B-Boyism”. I dag findes der et væld af forskellige modeller af de klassiske Puma Suede i mange forskellige smarte farver, dog alle med den kendetegnende stribe ned langs siden og det samme design. Du kan selvfølgelig også finde et stort udvalg af disse ikoniske sko her hos INTERSPORT i modeller til både mænd og kvinder. Så er du sikker på at få et par sneakers, der både sidder godt på dine fødder, giver god komfort, og som samtidige er smarte at have på. Disse sneakers kan sagtens bruges sammen med både et par jeans eller en kjole.

Puma Basket sneakers

Et anden ikonisk par Puma sneakers, er Puma Basket sneakers. Disse sneakers så første gang dagens lys i 1971. Disse sneakers er faktisk designet som modsvaret i læder til Puma Suede skoene, som er designet i ruskind. Disse Puma Basket sneakers har et rent og enkelt design, som giver skoene et sofistikeret look. Lige som Puma Suede sneakers, så er Puma Basket sneakers også blevet ikoniske sko, der bør være i ethvert skoskab hos en ægte sneakers-fan. Hos INTERSPORT finder du flere forskellige modeller af de populære Puma Basket sneakers i flere forskellige farver, så du kan vælge det par sneakers, der passer bedst til din smag. Hos INTERSPORT sørger vi for altid at have de nyeste modeller af de ikoniske Puma Basket sneakers, så du kan følge de nyeste trends. Du kan både bestille dit næste par sneakers online, men du kan også besøge os i en af vores mange butikker og prøve skoene, så du er sikker på at finde det rette par.

Puma Basket Heart sneakers

Hvis du er vild med sneakers, men engang i mellem gerne vil have et par sneakers, der har et lidt mere feminint udtryk, så vil du helt sikkert blive forelsket i et par Puma Basket Heart sneakers. Disse sneakers er designet som de originale Puma Basket sneakers, men i stedet for det normale snørebånd, så har disse sneakers brede satinsnørebånd. Dette giver skoene et meget feminint og fint udtryk, samtidig med at du stadig får et par klassiske sneakers. Det er altså et ekstra tvist til et par ikoniske sko. Du kan finde Puma Basket Heart i mange fine modeller. Du kan blandt vælge mellem flere forskellige pastelfarver, eller gå med en helt klassisk sort eller hvid. Der er mange muligheder, så det er bare om at se hele vores store udvalg af Puma sneakers.