seo-assets

Fitnesstøj til damer

Er du vild med at træne i fitness? Hos INTERSPORT har vi et stort udvalg af lækkert fitnesstøj til damer. Når du træner handler det nemlig ikke blot om at have noget funktionelt tøj. Det handler også om, at du synes dit tøj er fedt, så du føler dig godt tilpas i det. Du kan finde smarte tights, shorts, toppe, sports bh’er og meget mere. Vi har tøj fra kendte mærker som NIKE, Reebok, Casall, adidas og mange andre. Du kan derfor helt sikkert finde det rette fitnesstøj til dig og din smag.

Find det rette fitnesstøj

En del af dit fitnesstøj består garanteret af træningstights. I dag findes der mange forskellige modeller fra forskellige brands, så der er mange at vælge imellem. Hos INTERSPORT kan du blandt andet finde populære tights fra Casall. Casall er kendt for deres høje kvalitet med fokus på design. Med træningstights fra Casall får du dermed et par tights, som både er lækre at have på samtidig med at de ser godt ud. Det er en kombination, som de fleste af os er vilde med. En af udfordringerne som man kan have ved mange træningstights i dag er, at de kan være gennemsigtige, når du bevæger dig. Det kan eksempelvis være, hvis du laver squats som en del af din styrketræning. Hos INTERSPORT kan du også få tights som er såkaldt squat-proof. Det betyder, at de netop ikke er gennemsigtige - heller ikke når du laver squats.

Find den rette træningstop

Til din træning skal du selvfølgelig også have en lækker træningstop. Det er meget forskelligt, hvad der foretrækkes blandt kvinder i fitnesscenteret. Nogle træner i en tanktop, nogle med t-shirt og andre med en langærmet trøje. Derfor har vi hos INTERSPORT et bredt udvalg indenfor alle 3 former for toppe af fitnesstøj. Du kan finde toppe i mange forskellige farver, former og fra dit yndlings brand. På vores hjemmeside kan du altid filtrere tøjet efter ønske. Så hvis du udelukkende er på udkig efter en træningstop, så kan du nemt filtrere alt andet fra. Du kan filtrere efter produkttype, brand, størrelse og pris. På den måde finder du nemt det som du søger hos INTERSPORT.

Sports bh til træningen

Når du skal have styr på dit fitnesstøj, så inkluderer det også en sports bh. Når du bevæger dig i fitnesscenteret, er det oftest nødvendigt med en sports bh. Sports bh’en beskytter dine bryster, når du hopper og bevæger dig på anden vis. Derfor har vi hos INTERSPORT også et stort udvalg af dem. I dag findes der mange forskellige modeller, så du kan helt sikkert finde en, som passer til dig. Sports bh’erne findes i flere farver, så du kan vælge en som matcher til din nye træningstop, hvis du ønsker det.

Bestil fitnesstøj online i dag

Du kan bestille dit nye fitnesstøj online i dag hos INTERSPORT. Vi tilbyder levering indenfor 1-2 hverdage, så du kan få dit nye træningstøj på i fitnesscenteret hurtigt. Vi har tilmed landsdækkende byttegaranti i 365 dage, så du kan bytte dit ubrugte tøj i alle vores fysiske butikker i hele landet, hvis det ikke passer alligevel.