seo-assets

Løbejakker til damer

Ønsker man at komme igang med sin løbetræning, eller supplere overtøjet med en ny løbejakke, findes de hos INTERSPORT. En løbejakke er opbygget til at være let og vindafvisende. Det er specielt praktisk når vejret bliver en udfordring. Med en løbejakke forsøger man at beskytte sig mod vinden. Det kan være en god ide med en løbejakke når temperaturen nærmer sig frysepunktet eller vinden bider fra sig. Der kan en løbe t-shirt eller løbetrøje være en tynd overdel at løbe i. Når man snakker om løbejakker skal en jakke grundliggende være svedtransporterende og hurtigtørrende. Jakken skal ligeledes ikke begrænse ens løbekomfort eller være tung. Det skal være en jakke som giver ekstra komfort, så man kan løbe 100% gnidningsfrit.

Opnå bedre varme og sikkerhed med en løbejakke

En løbejakke er praktisk når man skal opnå ekstra varme. Det kan være vejret er blæsende og kroppen lige skal løbes igang. Efter 5 minutter kan jakken tages af og bindes om hofterne med ærmerne. Det kan også være løbejakken bruges som ekstra sikkerhed når mørket ligger sig. Mange løbejakker har praktiske reflekser som lyser op og indikere for billister og cykelister at man løber. I nogle løbejakker er der også mulighed for en lomme til opbevaring af mobiltelefon, husnøgler eller måske en energibar. Det er sjældent at ens løbetrøje eller løbebukser har lomme.

Klædt dig på til alt slags løbevejr

Leder du efter en smart, funktionel og let løbejakke til damer, finder du det hos INTERSPORT. Vi er en af de førende sportsforhandler som tilbyder overtøj til løb. Du kan stille særlige krav til din løbejakke, fordi vores udvalg har flere varianter som matcher forskellige løbebehov. Skal løbejakken let kunne tages på og af, kan en løbejakke med gennemgående lynlås være en god løsning. Er det et bestemt løbebrand du kigger efter, har vi de største og bedste mærker som Asics, adidas, Newline samt NIKE. Find den dame løbejakke som har den rette pasform og udseende hos INTERSPORT. Vi tilbyder altid gratis forsendelse og har løbejakken leveret indenfor 1-3 hverdage. Skulle jakken mod forventning ikke leve op til din forventning bytter vi indenfor 30 hverdage.