seo-assets

Løbetrøjer til damer

Hos INTERSPORT finder du et kæmpe udvalg af løbetrøjer til damer. Alle vores løbetrøjer er designet i et svedtransporterende og hurtigtørrende materiale. Med store mærker som NIKE, PUMA, Asics, Reebok og mange flere, kommer du ikke til at søge forgæves. Du finder løbetrøjer ethvert behov og stil. Du kan både finde løbetrøjer med høj hals, ergonomiske huller til fingrene, åben ryg, tætsiddende eller en kombination af det hele. Udforsk alle vores dame løbetrøjer og bliv klædt godt på til løbeturen. Bestiller du online får du gratis forsendelse og 1-3 dages levering.

Funktionelle dame trøjer til løb

En løbetrøje kan kommer i mange varianter. Det kan være en løbetrøje med høj hals, en løbetrøje med lynlås, en trøje til løb i en tætsiddende pasform. Det handler om at finde den trøje som føles komfortabelt. Med så mange løbetrøjer til damer, har vi gjort det attraktivt ved kun at tilbyde de mest efterspurgte modeller. Det er løbetrøjer fra mærker som adidas, NIKE, Asics samt Pro Touch. Alle løbetrøjer er svedstransporterende og hurtigtørrende. Det giver en lethed og komfort som hjælper til at kroppen kan ånde.

Løbetrøjer med forskellig pasform

Ligesom med andet løbetøj, er løbetrøjer eller langærmet løbe t-shirts, også opbygget med forskellig komfort. En tætsiddende pasform betyder at løbetrøjen sidder tæt til kroppen. Det kan være en fordel hvis du ønsker en kompressionsfølelse som strammer om musklerne. Ligeledes er der kortere afstand fra sveden til at blive transporteret væk fra tøjet. Der er også løstsiddende løbetrøjer som har mere fokus på åndbarhed, både naturligt og i trøjens materiale. Det kan være en fordel for dem som ikke ønsker at markere deres krop igennem trøjen. Til de helt kolde og blæsende løbeturer er kraftige løbetrøjer en fordel. Her er fordelen at tøjet har fokus på varmeisolering og løbekomfort. Ved en kraftig løbetrøje, behøver man oftest ikke en let løbejakke.