seo-assets

Bikinier til damer

Bikini sæsonen er snart at finde igen. Det handler om at finde den rette bikini som passer dig. Nogle foretrækker to- delt bikini, hvor du har toppen og underdelen for sig selv. Andre kvinder er mere til den klassiske badedragt. 

Sommerdagene kommer nærmere. Der findes intet bedre end dage hvor temperaturen rammer de magiske 20 grader eller mere. Det er dage hvor vejret giver anledning til besøg på stranden. At ligge på stranden, læse en bog, nyde solen og tage en forfriskende dukkert er dejligt. Der er dog en ting som næsten er uundværligt og det er den rigtige bikini. Med den rette bikini eller badedragt er du klar til at komme ud og nyde det sommerlige vejr.

Hos INTERSPORT finder du et spændende udvalg af flotte bikinier og badedragter fra store brands som Arena, Speedo, Hummel og Firefly. Vi har samlet et bredt og varierende udvalg af badetøj, så du ikke skal gå på kompromis, med din egen stil og smag. Det er vigtigt at finde netop den bikini som passer til dig, som sidder godt og den der får dig til at føle dig tilpas.

Stort udvalg af bikinier til damer

Der findes intet værre end at købe en bikini, blot for at have en til stranden. At vælge den rette bikini kan være svært. Det er næsten som at købe et par bukser eller en kjole. Det skal være den rette. Den skal sidde godt. Der er heller ikke meget ved en bikini hvor toppen sidder perfekt, men underdelen sidder ubehageligt. Det er derfor vigtigt at bikinien sidder tilpas på kroppen, både overdelen samt underdelen.

Alle kvinder og piger er forskellige. Vores kroppe er forskellige. Vores stil er forskellig. Det betyder også at der ikke findes en bikini som sidder perfekt på alle kvinder. Hvis du har en stor barm, kræver det ekstra støtte i bikinitoppen. Hvis du har steder på kroppen, du gerne vil have løftet, vil en ’push-up’ bikini være det rette valg. Det kan også være at du helst vil have en bikini som åbnes foran eller som har stropper bagpå.

Pasformen er lige så vigtig som designet. Det skal være en bikini som du synes er dig. Hos INTERSPORT har vi blot håndplukket et så bredt og feminint udvalg af bikinier til hver en personlighed. Vi har den klassiske sorte bikini. Vi har farverige bikinier. Vi har bikinier med print. Der er blevet lagt vægt på at finde forskellige designs, pasforme og udskæringer, så alle kvinder kan finde den perfekte bikini.

Find de nyeste bikinier til damer online

Vær up-to-date med det nyeste sortiment af bikinier og badedragter hos INTERSPORT. Vi har samlet en masse smukke bikinier, som kan få dig til at føle dig endnu smukkere. Vores udvalg gør det muligt at skabe din egen stil. Du kan mixe og matche bikini toppe med nederdel. 

Køb dit badetøj online hos INTERSPORT. Hvis du ønsker at prøve badetøjet først, kan du besøge din lokale INTERSPORT butik. Kender du allerede til din størrelse ved brystet og talje, kan du bestille online på INTERSPORT.dk. Her sørger vi for at leveringen bliver betalt af os. Vi sørger for at leverer indenfor 1-3 hverdage. 

Skulle du gå hen og fortryde dit valg af badetøj, bikini eller badedragt, har du 30 dages byttegaranti. Er du kommet helt i tvivl, om du har valgt den rette bikini, så bytter vi indenfor 14 dage, hvor du kan få refunderet din ordre.

Badedragter til damer

Vi ved det godt: For mange kvinder er jagten på den perfekte badedragt ikke just en yndlingsbeskæftigelse. Derfor har vi hos INTERSPORT gjort os umage med vores udvalg af badedragter og svømmedragter til kvinder, som er både flotte og funktionelle. Hos os kan du finde damebadedragter af enhver slags, fra de sporty og strømlinede modeller til de mere feminine og elegante, som bedst egner sig til en tur på stranden. Tag et kig på vores store sortiment, så finder du med garanti en badedragt, som passer til dig. Der er ingen kvinder som er ens og derfor skal der være badedragter til kvinder i alle former og alle. Med stærke brands og et stort sortiment af størrelser, kan vi tilbyde forskellige former, udskæringer og pasforme.

Badedagten går aldrig af mode

En flot badedragt er en sand klassiker, som har overlevet både tidens tand og bikiniens indtog. Men faktisk har badedragten ikke altid kun været forbeholdt kvinder. Før i tiden var det nemlig normalt med helsvømmedragter til både kvinder og mænd. Datidens badedragter havde som regel både korte ærmer og ben, så man stadig kunne være tækkelig og holde på formerne, imens man nød en svalende dukkert. Sidenhen er badedragter til mænd stort set forsvundet, imens badedragter til kvinder er blevet en smule mere dristige med stropper i stedet for ærmer. Men selvom badedragten er både tidløs og elegant, kan det alligevel være svært at finde den helt rigtige. Heldigvis kan badedragter til damer i dag fås i et væld af både smukke og funktionelle designs. Hos INTERSPORT kan du altid finde en god badedragt, uanset din størrelse eller kropsbygning.

Find den perfekte badedragt hos INTERSPORT

For nogle kvinder kan badedragtens kropsnære format godt virke en smule grænseoverskridende. Derfor er det særlige vigtigt, at den gode badedragt både støtter og former, så du kan føle dig glad og godt tilpas, imens du svømmer eller slapper af i solen. Hos INTERSPORT omfatter vores udvalg et hav af forskellige svømmedragter i høj kvalitet og fra kendte mærker som H2O, Speedo, Puma, Firefly, og mange flere. Vi kan tilbyde badedragter med tynde eller tykke stropper, bryderyg eller halterneck, og i både neutrale farver eller strålende mønstre. Alle vores badedragter til kvinder er i øvrigt prisvenlige, ligesom vi altid har billige badedragter på udsalg. Husk altid at behandle din badedragt godt, så holde den nemlig meget længere. Uanset om du bruger din badedragt i svømmehallen eller på stranden, er det som regel en god idé at skylde den i koldt vand efter brug. På den måde holder den pasformen, så du ikke behøver investere i en ny badedragt efter få ganges brug.

Vi bytter din badedragt med et smil

Netop fordi vi godt ved, at det kan være svært at finde en badedragt, som sidder helt perfekt, så tilbyder vi hos INTERSPORT naturligvis også 30 dages bytteret på badedragter til kvinder, som du køber hos os. Du kan bytte din svømmedragt både online eller i din lokale INTERSPORT butik. Vi tilbyder desuden fri fragt og levering inden for 1-3 hverdage, så du ikke behøver vente i flere uger, før du kan snuppe dig en dukkert i din nye badedragt. Har du spørgsmål til vores badedragter eller svømmedragter til kvinder, kan du selvfølgelig altid skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig.