seo-assets

Skitøj til damer

Venter skiferien lige om hjørnet? Så kan det være, at du skal tjekke op på om du har det rette tøj og udstyr til turen. Hvis det er første gang, du skal på skiferie er der helt sikkert meget der skal købes ind. Hvis du har været på skiferie flere gange, så kan det være, at du blot trænger til noget nyt skitøj eller -udstyr. Skiferien kræver altid noget ekstra varmt tøj, som du skal kunne ånde i, da temperaturen i luften er kold, men kroppen hurtigt får varmen, når du står på pisten.

Find din nye skijakke her

Når du skal have nyt skitøj, er det altid vigtigt med en skijakke. Skijakken skal først og fremmest være praktisk, men må også gerne have et lækkert design. Hos INTERSPORT har vi et bredt udvalg af skitøj til damer fra blandt andet McKINLEY og Salomon. Hvis det er første gang du står på ski, kan du måske vælge en af de billigere modeller fra McKINLEY. Specielt hvis du ikke er sikker på, at du skal stå på ski igen næste år. Hvis du er erfaren på pisten, kan det helt sikkert godt betale sig at investere i en lækker skijakke fra Salomon, som typisk dog er en smule dyrere end McKINLEY. Jakkerne er selvfølgelig vind- og vandtætte, så du bliver holdt varm igennem hele dagen.

Skijakker kan typisk godt føles meget store. Derfor kan det nemt komme til at føles som om, at man ikke kan bevæge sig. Salomon har lavet flere jakker med Salomons MotionFit. Det betyder, at du får en pasform med bevægelsesfrihed. Derfor skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt du kan bevæge armene og kroppen generelt, når du står på pisten i en Salomon jakke. Derudover har Salomons jakker et lækkert design, så du også sagtens kan bruge dem til de kolde vintermåneder herhjemme.

Skibukser til skiferien

Nyt skitøj betyder også nye skibukser. Skibukser er uundværlige på en skiferie. Derfor har vi også her et udvalg til dig. Vi har skibukser i høj kvalitet, så du ikke skal bekymre dig om våde og kolde ben. I vores udvalg af skibukser har vi bukser med og uden seler alt efter hvilken model du vælger. De skibukser som har seler, har som regel aftagelige seler, så hvis du blot er vild med modellen i sig selv og ikke selerne, så er det ikke noget problem. Selerne tager du blot af. Det kan dog være en fordel at have skibukser med seler, så du er sikret, at de ikke ryger ned selvom du falder ned i sneen. Som ved skijakkerne, så er skibukser også lavet til at være både vind- og vandtætte og bukserne findes i forskellige kvaliteter og design alt efter hvad du ønsker.

Vores skitøj til damer er primært i dæmpede farver, hvor der måske er nogle få farvede detaljer. Det er det moden er til lige nu. Nogle gange kan det dog alligevel være rart med noget anderledes og smart, så derfor finder du også skitøj i farver hos INTERSPORT. Vi har flere forskellige designs, så du kan finde det design, som passer lige netop til dig. Det er vigtigt, at funktionaliteten af skitøjet er i top. Det er dog også vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dit nye skitøj. Ikke mindst for at du eventuelt også kan bruge det til de kolde vintermåneder herhjemme. Der er jo ingen som siger, at skitøjet kun kan bruges på skiferien.

Fuldend skiferien med skiudstyr

Når du skal på skiferie er det ikke blot dit skitøj, der skal være styr på. Det er selvfølgelig også vigtigt, at du får det rette skiudstyr med. En ting er ski eller snowboard alt efter hvad du er til. En anden ting er skibriller, handsker, hue og meget mere. Disse ting er også nødvendige at have med på en skiferie. Skibrillerne er et must. Når du står på ski er det først og fremmest svært at se noget, hvis du konstant får sne i øjnene. Dernæst er der ofte høj sol, så det kan også være svært at se noget, hvis du får fuld sol lige i øjnene. Derfor har langt de fleste skibriller et UV-beskyttelsesfilter i, så du nemt kan se ud igennem dine skibriller samtidig med at du bliver beskyttet mod UV-strålerne.

Handsker på din skiferie er også et must. Det siger næsten sig selv. Frosne fingre er aldrig at foretrække og med en hel dag på ski bliver det meget hurtigt koldt for fingrene. Derfor er det vigtigt, at du har handsker til din skiferie. Hos INTERSPORT kan du finde skihandsker, som netop har et ekstra godt greb, så du kan holde endnu bedre fat i dine stave. Du kan se et stort udvalg af skiudstyr her.

Varmt undertøj og mellemlag til skiferien

Den kolde temperatur på skiferien betyder, at det ikke er nok med et godt par skibukser og skijakke. Det er vigtigt, at du også har noget varmt skiundertøj indenunder samt et varmt mellemlag. Derfor kan du hos INTERSPORT købe mellemlag, som har et blødt og lækkert materiale, som samtidig er strækbart. Det betyder, at pasformen giver dig en masse bevægelsesfrihed og sørger for at du bliver holdt varm hele dagen. Det er især vigtigt, når du er på skiferie. Der er ikke noget værre end at stå ude på pisten og fryse en hel dag. Derfor er det også særligt populært med lange underbukser som skiundertøj, så du også bedre holder varmen på benene. Derudover giver lange underbukser dig også en bevægelsesfrihed, som er at foretrække, når du skal stå på ski.

Bestiller du dine varer online hos INTERSPORT, så kan du altid bytte dine varer i en af vores fysiske butikker. Du kan selvfølgelig også sende varerne retur til os indenfor 365 dage. Når du bestiller online, så stræber vi efter at aflevere pakken hos dig indenfor 1-2 dage, så du skal ikke vente længe på dit nye skitøj.