seo-assets

Kasketter og huer til damer

Hvornår har det ikke været smart at bære kasket som kvinde? Det er for alvor begyndt at blive populært for kvinder at bære caps. Dette gælder både som en del af outfittet, men også hvis temperaturen skulle blive for meget. Der findes et stort udvalg af kasketter fra store brands som Nike, Reebok, State of WoW, Upfront Company og flere til. Det klassiske caps som vi kender dem, men også nogle der er mere sporty. Hvis du søger en kasket til sport, er flere af vores caps blevet designet i et svedtransporterende og hurtigtørrende materiale. Hvis du leder efter en bestemt type kasket, kan du forsøge dig på denne side. Her har vi samlet alle kasketter til kvinder.

Vinterhandsker til damer

At gå igennem vinterperioden uden vinterhandsker er ikke en god ide. Det kan give nogle alvorlige forfrysninger. Man skal aldrig gå på kompromis og tænke at man sagtens kan klare det. Det betyder nemlig at du konstant skal have hænderne i lommen. Her på siden finder du et spændende udvalg af vinterhandsker til kvinder. Det er både handsker med bevægelighed men også lommer som holder dine fingre endnu varmere. Du finder store brands som Hestra, McKINLEY, Salomon, The North Face og andre udendørsbrands. Køb dine vinterhandsker hos INTERSPORT og bliv klædt varmt på, til de kolde vinterperioder.

Halsedisser og halsvarmere

Leder du efter noget varmt at have på ved halsen? En halsvarmer kan gavne dig når du løber, spiller fodbold eller måske dyrker en anden udendørs sport. Halsedisser er skabt som hovedbeklædning til at holde dig varm, så koldt luft ikke kan komme indunder tøjet. Man skulle tro at en halsedisse ikke kunne gøre stor forskel, men det gør den. Vi har i den forbindelse anskaffet os nogle af de foretrukne halsedisser på markedet fra Buff, GripGrab samt McKINLEY. Dette er de førende mærker som producerer halsvarmere. Der findes forskellige typer halsvarmer på markedet. Merino uld er det ultimative vind afvisende materiale som samtidigt er tyndt og komfortabelt. Der findes også billigere version i polyester materiale som også isolerer godt.

Hvis du leder efter halsvarmere til kvinder, har vi et skarpt udvalg. Du finder alle vores halsedisser i merinould og standard polyester materiale. Du vil hurtigt komme til at mærke hvor stor en effekt en halsvarmer har på din samlede varmeisolering. Vi har skarpe priser og populære brands repræsenteret på shoppen.

Find halstørklæder, huer, handsker, halsedisser og kasketter online

Leder du efter en hue eller kasket, har vi et spændende udvalg hos INTERSPORT. Vi kan byde på varme huer, løbehuer, smarte snapback kasketter eller måske en anden hovedbeklædning. Her på siden har vi samlet alle huer og kasketter vi tilbyder til kvinder. Vores udvalg dækker over store brands som Nike, Buff, McKINLEY, Salomon og flere. Bestiller du online tilbyder vi gratis forsendelse og hurtig levering indenfor 1-3 hverdage. Ønsker du at bytte din kasket, tilbyder vi 30 dages bytteret.