seo-assets

Cykelcomputer til kvinder - Find de bedste cykelure

Hos INTERSPORT har vi fundet en række multisportsure som passer til cykling. Her har du mulighed for at følge med i din cykeludvikling og optimerer din performance. Uret vejer næsten ingenting men er praktisk og kan synkroniseret med din smartphone efter turen. Garmin, Polar og Suunto er alle producenter af cykelcomputere.

Alle cykelure er GPS-baseret med nem navigation og træningsfunktioner. Det betyder at selvom du kun dyrker spinning, får du ligeså meget ud af det som dem der landevejscykler mange kilometer. Mange af de cykelure som findes her på siden har de basale egenskaber som præstation, distance, hastighed og watt måling. Dertil har du mulighed for at følge med i kaloriertab.

Garmin Fenix serien er skabt til multisport

Med et multisportsur, kan du både cykle med forskel og få information. Du kan også bruge uret til løb, svømning, fitness og andre sportsgrene. En cykelcomputer eller cykelur er praktisk og tilbydes til en fordelsagtig pris hos INTERSPORT. Leder du efter cykelure fra Garmin finder du det her. Vi har et attraktivt udvalg af forskellige ure til cykling, løb, svømning og andet sport. Det handler om du er begynder, øvet eller cykler på eliteplan. Vi har cykelure til alle formål og prisklasser. Med udstyret Bluetooth og wifi, har du altid korrekt data med dig. Du kan nemt analysere og få optimeringsforslag via Garmin cykeluret.

Bestiller du online får du fragtfri levering indenfor 1-3 hverdage. Ønsker du at bytte dit cykelur, har du altid 30 dages fuld returret. Du kan ligeledes få dine penge tilbage indenfor 14 dage fra købet.