seo-assets

Fodboldudstyr til damer

Fodboldsæsonen står for døren og du skal ud og kigge på nyt fodboldudstyr. Det grundliggende udstyr indenfor fodboldtræning- og kamp er fodboldstrømper, benskinner, fodbolde, målmandshandsker samt klub merchandise. Når der er styr på fodboldstøvlerne og fodboldtøjet, er tilbehøret det næste i rækken. Hos INTERSPORT har vi samlet alt fodboldudstyr til damer som du skal bruge til træning og kamp. Om det er tid til fornyelse af det gamle fodboldudstyr eller på udkig efter noget helt nyt, så finder du det her på siden.

Benskinner til kvinder

Sikkerhed er noget af det vigtigste når man spiller en kontaktsport. Man kan komme ud i nogle slemme tacklinger og skader når man spiller fodbold. Benskinner er lige så vigtigt som fodboldstøvler. De kan være med til at sikrer dine ben bliver udsat for hårde stød og tacklinger. Her hos INTERSPORT har vi samlet alle benskinner til kvinder. Vi har håndplukket og udvalgt de bedste benskinner til en skarp pris. Du kan være sikker på at benskinnerne kan holde til en stempling eller to, uden at gå i stykker. Hellere være forberedt på det værst tænkelige end at gå på kompromis med sikkerheden. Find et stort udvalg af benskinner fra Nike og Puma her på siden.

Fodbolde og træningsbolde til damer

Hvad er opskriften på en god fodbold? Der findes mange fodbolde på markedet som alle ligner hinanden. Der er dog stor forskel på de forskellige varianter. Fodbolden startede med at være læder, men har udviklet sig i takt på sporten. Der er mange fodbolde som er blevet designet med ekstreme teknologier og har et naturligt svæv i luften. 

Hos INTERSPORT har vi bolde fra de helt store ligaer du kender. Vi har bolde fra Premier League, La Liga og Serie A. Dette er officielle kampbolde og træningsbolde. Her på siden finder du mærker som adidas, Nike og Select

Målmandshandsker til damer

Fodbold handler ikke kun om at score mål. Det handler i lige så høj grad om at beskytte sit eget mål og holde cleansheet. Målmanden er lige så vigtig som angriberen som bomber. Man ser ikke mange målmænd blive nomineret til ballon d'or selvom de gør en kæmpe indsats. Det er der efterfølgende blevet lavet om på, og det giver større spotlight til keeperen. 

Hos INTERSPORT ved vi dog vigtigheden af en målmand og har derfor 'grebet' de bedste målmandshandsker der findes. Der er handsker fra adidas, Nike samt Select. Når bolden kommer med høj fart, kan kontakten godt mærkes og det kan gøre ondt. Det gode ved nutidens målmandshandsker er øget skum beskyttelse, så skuddet ikke gør ondt. Dertil har langt størstedelen et inderside latex materiale der sikrer et sikkert og holdbart greb. Du slipper for at give en returbold til modstanderen med målmandshandsker fra INTERSPORT.

Der er ikke et par målmandshandsker der egner sig bedre til superligaen end en god serie 5 kamp. Som målmand har du alle forudsætninger for at holde målet til nul. I takt med dine handsker, vokser din selvtillid til at komme ud i feltet og gribe et hjørnespark eller indlæg. Vælg den rigtige handskestørrelse og mærk den anatomiske pasform. Du kan købe dine målmandshandsker som kvinde på INTERSPORT.

Gratis forsendelse og hurtig levering

Køb dit fodboldudstyr til damer hos INTERSPORT og slip for at betale fragten. Uanset om du handler i vores butikker eller på INTERSPORT.dk, så tilbyder vi 30 dages bytteret og 14 dages fuldreturret.