seo-assets

Træningsredskaber til damer

Ville det ikke være skønt hvis man kunne træne og finde alt udstyret til ens træningsøvelser derhjemme? Med hjælp fra INTERSPORT så kan det rent faktisk komme til sin ret. Om det er træningsmåtter, håndvægte/dumbbells, kettlebells, træningshandsker, hulahopringe eller sjippetov, så finder du det online her. Alt skal være tilgængeligt for kvinden som ønsker at træne, men som ikke vil være afhængig af at gå i fitnesscenteret. 

Hjemmetræning er for alvor blevet et stort hit, og man ser ofte træningsredskaber ligge hjemme hos folk. Det gælder alle aldersgruppe og køn, og generelt er interessen for træningsmaskiner og træningsredskaber vokset. Det betyder også at du som kvinde måske leder efter et bestemt træningsredskab, og vi vil næsten garantier at du finder det hos INTERSPORT. Det skal være sjovt at træne derhjemme og det skal selvfølgelig give samme værdi som det gør at træne i fitnesscenteret. Det kan være du ikke er særlig interesseret I at betale x antal kroner om måneden, for måske kun at være der et par gange. Det kan bedre betale sig at købe et antal fitnessredskaber til hjemmebrug, som du ved er effektive. Ligeledes kan du via diverse blogs og træningsøvelser få inspiration til at træne på flere måder med samme redskab. Det er effektivt. Det er billigt. Det vil give samme resultater. 

Slip for ventetid og fyldte træningslokaler

Du har med garanti stået i den situation hvor stort set hele fitnesscenteret var fyldt med mennesker, og den træningsmaskine som du skulle bruge var optaget. Hvorfor betale for noget som man ikke kan bruge, i stedet for at have udstyret derhjemme og slippe for ventetid og tætpakket træningslokaler? Hos INTERSPORT ser vi gerne at alle kvinder har mulighed for at træne med netop det fitnessudstyr og træningsredskaber som de har brug for. Der findes ikke noget værre end at tage hen i det lokale fitnesscenter, have sat tiden af til at træne, og så bruge halvdelen af tiden på at vente. Det er demotiverende, træls og irriterende. Det medfører en dårlig oplevelse, og en mangel på koncentration. Den time man havde sat af kunne være brugt på andre ting. Den byrde vil vi hos INTERSPORT gerne hjælpe dig af med. Derfor har vi et stort udvalg af fitness- og træningsredskaber til kvinder. Om du ønsker at fritidsbokse, at sjippe eller måske dyrke yoga i hjemmet, så er det på shoppen du finder det du skal bruge. 

Find billige træningsredskaber til damer

Forestil dig at købe fitnessudstyr. At gå ind i en fysisk butik og tage et par træningsvægte med hjem, hver på 5kg. Måske en hulahopring? Det er besværligt og selve turen fra butik til cykel, bil eller gå ben er ikke særlig praktisk. Hvorfor ikke bestille online til billigere penge og få det fragtet til nærmeste pakkeshop, eller måske helt hjem til dig? Det kan du hos INTERSPORT hvor vi tilbyder nogle af de mest eftertragtet og populære træningsredskaber til kvinder. Det er redskaber som henvender sig til hjemmet. Det behøver ikke koste en formue for at træne derhjemme. Vi har store brands som Carite, Energetics, Pro Touch og Sports Pharma der har skræddersyet det bedste og billigste træningsudstyr til kvinder. 

Nogle af de øvelser som de forskellige træningsredskaber kan bruges til er:

  • håndvægte: Squat, Brystpres, Sideløft, Biceps-curl, Skulderpres, Triceps, Flyvers.
  • Hulahopring: Super anvendelig efter fødsel, ved ønske om smal talje eller for styrke af mavemuskler.
  • Strength Band: En elastisk gummielastik til genoptræning. Super praktisk og nem at anvende. 
  • Sjippetov: Et sjovt redskab der giver styrke- og konditionstræning en helt ny betydning. Super anvendeligt og et godt træningsredskab til motion.
  • Balance bold: En super praktisk bold til træning af balance, ryg og mave. 

Kæmpe udvalg af træningsredskaber

Som kvinde kan du dyrke din træning derhjemme og købe billigt og smart træningsredskaber fra INTERSPORT og få det leveret helt gratis til nærmeste pakkeshop. Det er praktisk. Du slipper for besværet og så er det væsentlig hyggeligere at træne derhjemme. Start din søgning efter fitness- og træningsudstyr til kvinder på INTERSPORT og find alt hvad du skal bruge til hjemmetræning.

Træningsmaskiner til damer

Ville du ikke ønske at du kunne træne derhjemme med egne træningsmaskiner? Hos INTERSPORT finder du de mest anvendte træningsmaskiner som ro maskiner, løbebånd, rygtræner og meget mere. Vores udvalg dækker over Kettler, som er førende indenfor udvikling af træningsmaskiner. Det kan være du ikke ønsker at træne i et fitnesscenter og helst vil træne alene. Det har du mulighed for nu. Alle maskiner er udstyret med de nyeste specifikationer og leveres direkte til døren fra Kettler med os som afsender. Der er ingen undskyldning for ikke at træne nu. Det eneste som kræves er plads derhjemme og motivationen for at komme i form eller forblive fit. Du finder træningsmaskiner til kvinder fra Kettler. De maskiner vi tilbyder er alle officielle træningsmaskiner som ses i diverse træningslokaler. INTERSPORT giver dig blot muligheden for selv at eje maskinerne til egen brug.

Træningsmåtter til damer

Når man dyrker yoga eller skal strække ud efter træning, kan det være en god ide med en træningsmåtte. En træningsmåtte er en let skum underlag der kan rulles ud og transporteres med til træning. En fitness måtte kan også bruges derhjemme til hjemmeøvelser for at give et mere komfortabel underlag. Hos INTERSPORT finder du et stort udvalg af gode og billige træningsmåtter, yoga måtter og fitness måtter. Du finder måtter fra ENERGETICS og Casall til damer.

Træningshandsker til damer

Hvis du er begyndt at løfte de tunge vægte til træning og kan du mærke det i hænder og fingre? Så er det på tide at du finder nogle træningshandsker som du kan bruge. Her på siden finder du et stort udvalg af handsker som du kan bruge til træning og løb. Handskerne er forsynet med forskellige teknologier som passer til den type træning som der står i produktbeskrivelsen. Vi fører nogle af de mest anderkendte brands indenfor træning- og løb: GripGrab, Newline, Hestra, Oakley samt vores egne brands som ENERGETICS og Pro Touch

Drikkedunke til damer

Leder du efter en smart drikkedunk eller vandflaske du kan have med dig til træning? Vi har samlet en række af de smarteste vandflasker til kvinder. Find mærker som Casall, Pro Touch, Energetics samt Hummel. Vores drikkedunke indeholder plads til en hel træning med høj intensiv træning. Vandflaskerne er lette at håndtere og smart i sit udseende. Du finder hele udvalget af drikkedunke til kvinder hos INTERSPORT. Vi tilbyder gratis fragt og levering indenfor 1-3 hverdage. Vi har 30 dages bytteret og 14 dages fuldreturret.