seo-assets

Vinterudstyr til damer

Når man skal sydpå eller for den sags skyld nordpå og stå på ski, skal man have udstyret iorden. Det er en god ide at have styr på skitøjet, skijakke og skibukser inden man rejser sydpå. For at få den bedste oplevelse ud af skiferien, er det vigtigt at have styr på sikkerhed. Det betyder skibriller, skihjelm og vinterstøvler til damer. Uden skiudstyret kan man opleve at komme galt afsted på sin ferie. Hos INTERSPORT har vi samlet alt vinter- og ski udstyr og tilbehør til damer her på siden.

Skihjelme til damer

Sikkerhed er alpha omega når man suser ned af skibjerget med høj fart. Det kan godt være sneen virker ufarlig, men sneen er lige så hård som almindelig jord når det er trampet ned. At falde og slå sig på sneen er ligesom at falde på jorden. Man skal passe på hovedet når man står på ski. Dette hjælper en skihjelm på. Her på siden kan du læse om alle vores skihjelme til damer fra populære FIREFLY og Salomon.

Skibriller til damer

Når solen står op kan sneen kun reflektere solens stråler og det kan give problemer med synet. skibriller er ligeledes beskyttelse imod insekter, sne og slud som kan ramme øjnene når man suser ned. Med så høj fart kan man ikke nå at orientere sig og tøre øjnene uden at miste balancen. Et par skibriller har også antidug som sikrer brillerne ikke dugger til. Du kan se alle vores skibriller til damer online.