seo-assets

Vinterudstyr til damer

Mangler du nyt skiudstyr til kvinder? Når man skal sydpå eller for den sags skyld nordpå og stå på ski, skal man haves styr på udstyret. Det er en god ide at have styr på skitøjet, skijakke og skibukser inden man rejser sydpå. For at få den bedste oplevelse ud af skiferien, er det samtidig vigtigt at have styr på sikkerhed. Det betyder skibriller, skihjelm og vinterstøvler. Uden skiudstyret kan man opleve at komme galt afsted på sin ferie. Hos INTERSPORT har vi samlet alt vinter- og skiudstyr til kvinder her på siden.

Skihjelme til kvinder

Sikkerhed er alfa omega når man suser ned af skibjerget med høj fart. Det kan godt være sneen virker ufarlig, men sneen er lige så hård som almindelig jord når det er trampet ned. At falde og slå sig på sneen er derfor ligesom at falde på jorden med meget fart. Man skal passe på hovedet når man står på ski. Dette hjælper en skihjelm på. Her på siden kan du finde skiudstyr til kvinder og læse om alle vores skihjelme til damer fra populære FIREFLY og Salomon.

Skibriller til kvinder

Når solen står op kan sneen kun reflektere solens stråler og det kan give problemer med synet. Skibriller er ligeledes beskyttelse imod insekter, sne og slud som kan ramme øjnene når man suser ned. Med så høj fart kan man ikke nå at orientere sig og tørre øjnene uden at miste balancen. Et par skibriller har også antidug som sikrer brillerne ikke dugger til. Du kan se alle vores skibriller til damer online.

Find det rette skiudstyr til kvinder

Hos INTERSPORT har vi et bredt udvalg af skiudstyr til kvinder. På skiferien er det nemlig ikke blot vigtigt, at sikkerheden er i top. Det er også vigtigt, at du har varmt tøj at tage på. De kolde pister er ikke som vinter i Danmark. Det kan være bidende koldt. Derfor skal du bruge både hue, handsker og skistrømper på skiferien. Heldigvis kan du få det hele hos INTERSPORT. Vi har nemlig flere forskellige varme huer, som du kan vælge imellem. Du kan vælge en hue, som du også vil have på hjemme i den danske vinter. Både dine hænder og fingre skal også holdes varme på skiferien. Derfor skal du have et par varme skihandsker. Her anbefales det at vælge almindelige handsker i stedet for luffer. Almindelige handsker giver nemlig dig et bedre greb på skistavene. Hos INTERSPORT forhandler vi handsker, som netop er særdeles velegnet til ski, da de har et ekstra godt greb på indersiden. Hvis du har spørgsmål til noget på siden, kan du altid ringe til vores kundeservice i hverdagene. Her sidder vores personale klar til at hjælpe dig.

Skistrømper til skiferien

Kender du det med at have iskolde tæer? Det kan vi både have herhjemme i Danmark, men specielt også på skiferien. Derfor handler det om at være forberedt hjemmefra, så du ikke fryser dine tæer i løbet af dagen og aftenen. Flere skistrømper er lavet i uld, så du har lækre varme strømper. Strømperne kan selvfølgelig også bruges herhjemme til de kolde vinteraftener. Vi har lækre skistrømper fra det populære brand Salomon. Find dem på siden i dag. Leder du efter noget specifikt skiudstyr til kvinder? Hos INTERSPORT har vi en filterfunktion på siden. Det betyder, at du kan filtrere dine ønsker, så du kun får de relevante produkter frem for dig. Det gør det langt nemmere at navigere rundt på siden. Du kan blandt andet filtrere efter mærke, farve og pris.

Køb skiudstyr til kvinder hos INTERSPORT

Du kan købe skiudstyr til kvinder allerede nu. Køber du i dag, har du varerne indenfor 1-2 dage. Du skal derfor ikke vente længe på dit nye skiudstyr. Hvis du gerne vil prøve huen, handskerne eller noget tredje inden du køber, er du velkommen til at besøge en af vores fysiske butikker. Her har vi altid hjælpsomt personale, som du kan spørge om hjælp. Hvis du er i tvivl om, hvilke varer du skal vælge, kan du også altid spørge dem til råds. De er specialister på området, så de kan helt sikkert finde det rette skiudstyr til dine behov og ønsker. Uanset om du køber online eller i en af vores fysiske butikker, har du 365 dages returret. Køber du online kan du både sende varerne retur og returnere i en af vores fysiske butikker. Det handler kun om, hvad der er nemmest for dig. Køb dit skiudstyr hos INTERSPORT i dag.