seo-assets

Håndbolde og udstyr til damer

Når man skal begynde til håndbold er det vigtigt at man har det rette håndboldtøj på. Størstedelen af damer spiller i en svedtransporterende og hurtigtørrende top eller t-shirt. Som underdel er det shorts til markspillere og lange joggingbukser til målmanden. Tøjet er der nu styr på og det næste skridt er håndboldudstyr. For at komme igang med håndbold, skal man bruge en håndbold og et par indendørssko. Det anbefales at det er håndboldsko som har non marking ydersål som sikrer et godt greb, så man undgår skader. Hvis du er typen der godt kan lide at udfordre forsvaret, er det en god ide med støtte til ankel, knæ, hænder og albue. Hvis skaden er sket, har vi en masse bandage og kinesio tape som kan forebygge skader.

Kæmpe udvalg af håndbolde til damer

Det kan betale sig at tage sin træning med hjem når det kommer til håndbold. Det kræver dog at du har en håndbold som du kan kaste med. Der findes forskellige størrelser når det kommer til håndbold. For kvinder er det normalt at bruge håndbold størrelsen 3. Hvis du er junior spiller skal du ned i størrelse 2. Spillet håndbold kræver kun en håndbold for at spille. Du kan altid være kreativ og finde nogle mål. Her hos INTERSPORT har vi samlet en række håndbolde som bliver brugt officielt til håndbold i diverse ligaer og tuneringer. 

Håndbold sportspleje til damer

Håndbold er en kontaktsport hvor man godt kan få blå mærker og ømme muskler. Det kan ske at man falder eller slå sig i kontakt med modspilleren. For at få den bedste beskyttelse som er tilladt kan man investere i støttebind til forskellige områder som knæ, albue og håndled. Med den ekstra støtte forebygger man eventuelle skader på kroppen. Select er det førende brand indenfor sportspleje til især håndbold. Du finder albue støttebind fra Select her på siden og andet sportspleje.

Alt håndboldudstyr til damer kan købes på INTERSPORT. Uanset om du køber det online eller i en af vores INTERSPORT butikker, så tilbyder vi gratis forsendelse og levering indenfor 1-3 hverdage. Som ekstra information, tilbyder vi også en landsdækkende bytteret på 30 dage og fuldreturret på 14 dage.