seo-assets

Converse All Star sko til mænd

En af tidens måske mest alsidige og tidløse sko kommer fra Converse. All Star er en sko som snart har 100års jubilæum. Det charmerende ved skoen er den stadigvæk betragtes som en af de mest populære herresko på markedet. Converse har formået at skabe en sko silhuet man bare må eje. Blandt de helt ikoniske Converse sko gemmer Chuck Taylor sig. En basket legende som fik sat navn på en revolutionerende sko.

Igennem tiden udviklede skoen sig fra dediceret basket sko til nu at være en af de bedst sælgende sneakers på markedet. Som mand bliver man nød til at eje et par Converse. All Star til mænd passer til alle lejlighed. Business looket, fest looket, afslappet look og blot til sport. Du går aldrig galt med Converse sko. Om du allerede ejer et par, så kan man aldrig få nok Chuck Taylor All Stars.

Et af tidens bedst solgte herresko

Converse har eksisteret før din far blev født. Et brand der har mere end 100 års erfaring ved hvad der er trendy. All Star blev det helt store hit i starten af 2000 og interessen voksede sig større og videre. Alle gik i Converse sko. Den store succes smittede også af på herresko, hvor Converse All Star lå i toppen af mest solgte modesko.

Det populære brand har allieret sig med Nike. Faktisk blev Converse opkøbt af Nike i 2003. Dette er bestemt et plus, som betød at alle nyere Converse sko blev designet med Lunarlon mellemsål for øget komfort. Ikke nok med at skoen er retro og veldesignet, så er den også blevet behagelig at gå rundt i, i længere tid.

Hos INTERSPORT.dk finder du et spændende udvalg af Converse sko til herre. Vi har den populære bestseller Chuck Taylor All Star. Du finder også andre modeller som lave canvas sneakers. Der er rig mulighed for at få et godt tilbud med på vejen. Vi har mange nedsatte Converse sko til mænd. Du kan altid prøve skoen din lokale INTERSPORT butik. Bestiller du online får du fragtfri levering indenfor 1-3 hverdage.