seo-assets

hummel

Tilbage i 1923 designede hummel nogle af de første fodboldstøvler. Ideen opstod, da grundlæggerne havde set en fodboldkamp i regnvejr, hvor spillerne sejlede rundt uden fodfæste. 40 år senere indgår hummel sit første samarbejde med en tysk fodboldklub, og året efter bliver deres første sportskollektion præsenteret. Herfra går det kun én vej – mod succes. Da Danmark i 1992 vinder EM med hummel som sponsor, stiger populariteten for alvor for brandet. Sidst i årtiet gør danske Christian Stadil sin entre, og han relancerer det originale hummel, hvilket giver et enormt opsving. Siden da har hummel været en af de helt tunge spillere på markedet, og især inden for sportsgrene som håndbold og fodbold er de umulige at undgå eller overse.

hummel træningstøj til mænd

Hos INTERSPORT kan du finde et stort udvalg af prisvenligt sportstøj til mænd. Her har vi et hav af populære styles, som med sikkerhed vil styrke din træningsglæde uanset, hvilken form for træning du laver. Fra hummel finder du både bukser, trøjer, shorts, sko og udstyr - alt sammen i en lækker kvalitet, der sikrer, at du stadig kan ånde under din træning. Hvis du er fodboldfan, så er du sikkert godt klar over, at hummel står bag hele tøjkollektionen til det danske landshold. Det betyder selvfølgelig, at du hos INTERSPORT kan købe landsholdstrøjer til mænd, så du kan blive klar til en tur på stadion. Her på siden kan du finde Danmarks OL landsholdstrøje, der i flotte røde/hvide farver danner det danske flag.

Er du mere en håndboldfyr på jagt efter et par gode håndboldsko til mænd, så kan du roligt læne dig tilbage og udforske hummels udvalg her på siden. En rigtig god håndboldsko finder du fra netop hummel, hvor du i friske farver kan blive klar til kamp. Skoene er slidstærke og robuste og er derfor utrolig velegnede til nærkamp og fart over feltet. Samtidig er de solide med masser af stabilitet og støtte, så du ikke risikerer at vride anklen og komme alvorligt til skade. Fra hummel finder du herretøj til enhver form for fysisk aktivitet, men også til hverdagsbrug. De formår nemlig at skabe moderne produkter af høj kvalitet, så du kan være med på moden uanset, hvad du laver.

hummel hos INTERSPORT

Her på siden finder du en masse spændende varer til mænd fra hummel. Vi byder på et bredt sortiment af sko, t-shirts, bukser, trøjer og mange andre ting. Se vores udvalg her på siden og læs nærmere om de forskellige produkter ved at klikke dig ind på det. Er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, som altid sidder klar til at besvare spørgsmål om fx produkter eller leveringsbetingelser. Hos INTERSPORT skal det være nemt at være kunde, og derfor får du fri fragt og levering i løbet af 1-3 dage. Bliver du en del af vores Club, er der endnu flere fordele at drage nytte af, så skynd dig derfor at komme i gang.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!