seo-assets

Salomon til mænd

Din forbindelse med naturen har aldrig været tættere på med Salomon. Et af verdens største outdoor brands finder du hos INTERSPORT. Salomon har formået at blive en af de førende outdoor brands siden deres grundlæggelse i 1947. Der er mange som forbinder Salomon med trailsko og tøj til mænd. Salomon har gjort rigtig meget for at bibeholde den gode kvalitet, men har i højere grad taget design til sig. Det er svært ikke at blive begejstret over Salomon og deres mange forskellige beklædningsdele til mænd og kvinder. Ikke nok med at Salomon dækker ski og vintertøj, så har mærket også meget fokus på terrænløb. Trailsko er blevet det helt store herhjemme. At mærke naturen og dens mange muligheder har skabt en kæmpe generation af trailløbere. Den øget interesse for terrænløb har gjort at Salomon har designet en række populære muligheder, hvor Speedcross er den helt store trailsko.

Stort udvalg af Salomon til mænd

Skal du på skiferie med familien eller et par venner, er Salomon din gardering for kvalitets ski tøj. Hvis du står og mangler en skijakke eller et par skibukser til alpin ski eller snowboard finder du det her. Ikke nok med at tøjet er fantastisk og holdbart, så har Salomon også en række accessories tilknyttet skituren som kunne være nødvendige. Her snakker vi om skibriller, skihjelm, handsker og huer til at modstå den friske men kolde vind.

Som er af de førende outdoor brands på verdenen plan har Salomon på kort tid formået at skabe ikonisk status for udendørs entusiaster. Om det er skijakker, vinterstøvler, rygsække eller trailsko, er udvalget så spændende og nytænkende at vi hos INTERSPORT er sikrer på du finder det helt rette. Du kan til hver en tid strege, tvivl om holdbarhed og kvalitet, væk fra listen. Salomon er verdensmestre i tøj og sko som er tilpasset sig barske terræner. Der skal mere til end en god skitur, et terrænløb eller en vandretur for at ødelægge mandetøj fra Salomon.

Find det nyeste fra Salomon online

Som verdens største sportskæde, ønsker vi at arbejde sammen med de allerbedste brands. På outdoorfronten er Salomon et brand som man ikke kan overse. Om du leder efter vandregear til weekend turen eller skal bruge skitøj til vinterferien, så er Salomon brandet. Vi tilbyder et spændende og varierende udvalg af Salomon tøj samt støvler til herre. Vi ligger inde med stort set alt til outdoor, og det vi ikke har, tilbyder vores lokale butikker.

Som mand har du gode grunde til at handle hos INTERSPORT hvis der mangles outdoortøj eller tilbehør. I samarbejde med Salomon arbejder vi på at håndplukke det absolut bedste outdoor gear som verdenen har set. Du er i gode hænder og vi hjælper med rådgivning og vejledning om diverse Salomon produkter.