seo-assets

Under Armour til mænd

Under Armour kræver vist ingen præsentation. Brandet der siden 1996 har vokset sig rekordstor er for alvor begyndt at vise tænder i Danmark. Deres kollektion af træningstøj har skabt store overskrifter og brug af superstjerner som man kender til: Michael Phillips, Stephen Curry, Tom Brady og flere endnu. Som mand kommer du til at bruge det samme udstyr som de store sportsstjerner. Under Armour har på ganske kort tid formået at skabe en funktionel og smart kollektion af træningstøj.

Den ultimative træningsoplevelse finder du når tøjet sidder som det skal. Under Armour har 110% fokus på tøjets pasform og komfort. Deres funktionelle egenskaber ligger i materialevalget og kompressiontøjet. Et af de mest kendte produkter fra Under Armour er deres kompressionstrøjer og kompressiontights. Kompressionen i tøjet hjælper til at støtte musklerne som arbejder. Når musklerne bliver støttet, bliver friktionen mindre, så musklerne ikke bliver ømme. Det betyder bedre træning, flere kilo, længere tid: Den ultimative træning sker med Under Armour.

Find det nyeste fra Under Armour online

Din træning betyder meget for din hverdag. Du træner ofte flere gange om ugen og gerne for at presse dig selv. Du ønsker at se smart og funktionel ud. Det træningstøj du mangler er fra Under Armour. Du kan bruge at finde inspiration blandt deres bestsellers: Kompressionstrøjer og tights. Her får du ekstra støtte og komfort til musklerne som gør du kan træne længere og bedre.

Under Armour er dog ikke kun kendt for deres kompressions materiale. De har også udviklet en række nye teknologier som Coldgear og Heatgear samt deres nye Threadborne kolllektion. Heat- og coldgear hjælper din krop med at forblive tempereret om du træner med høj intensitet eller træningen foregår udenfor i koldere vejr. Du finder et spændende udvalg af Under Armour træningstøj til mænd hos INTERSPORT. Du kan med fordel tage ned i din lokale INTERSPORT butik og prøve tøjet og mærke lysten til træning som stiger. Vi tilbyder altid gratis forsendelse og levering indenfor 1-3 hverdage.