seo-assets

Smart herretøj fra H2O

Et brand behøver ikke at have eksisteret i flere generationer før det er populært. H2O er et levende eksempel på at god kvalitet og design er den rigtige fashion kombo. Mange mænd vælger H2O for deres kvalitet, design samt danske brandværdi. Det er sjældent at vi bliver præsenteret med et ikonisk modebrand som altid har været retro og old fashion. Brandet storhedstid troede mange var forbi, men da de præsenterede deres nye kollektion lå det på alle hylder.

I mange af vores butikker har H2O fået en helt unik plads fordi vi ved mænd elsker det. De klassiske tre farver og det karakteristiske logo er nemt at identificere sig med. H2O har skabt et stærkt og holdbart brand i Danmark blandt de danske mænd. Brandet er så multifunktionelt at det både fungere som sport og fashiontøj.

Brandet var uden tvivl nogle af de største i 80’erne og 90’erne. Det der blev kendt på var deres logo samt de ikoniske badesandaler som alle og enhver havde. Siden da er brandet vokset sig større end badesandaler og farverige design. Mode og sport er blevet kombineret og gjort at målgruppen for mænd både er den sporty type samt den modebevidste person.

H2O er nutidens nostalgiske herrebrand

Til de mænd som er opvokset med H2O, kender I også til deres historie. Dengang var H2O sokker og badesandaler det der udgjorde H2O. Nu her har brandet revitaliseret sig selv og skabt noget som både mænd og kvinder elsker. Med et nedtonet farvevalg og et bedre fit som er tætsiddende, har H2O skabt en flot kollektion. Med H2O får du både retro looket med nutidens danske mode billede.

Hos INTERSPORT har vi det helt rette udvalg af herretøj fra H2O. Tøjet som H2O designer har kvalitet som omdrejningspunkt. Alt tøj bliver produceret fra Kina til Tyrkiet for den høje kvalitet. Der er ingen grund til at gå ned på kvalitet og pasform med H2O. Få en fragtfri levering på alle ordre. Vi leverer altid din ordre indenfor 1-3 hverdage. Hvis du skulle have et ønske om ombytning, bytter vi indenfor 30 hverdage.