seo-assets

Street herresko fra Vans

Når det kommer til retro, cool og street, er der ikke andre brands som gør det bedre end Vans. Det californiske brand har siden 1966 vokset sig kæmpe store og er nu på alle læber. Det populære sko brand har opfundet opskriften til perfekte canvas skater sko. Deres modeller som Vans U Old Skool og Atwood Canvas M er bestsellers som er must-have. Deres herre kollektion af sko og sneakers tiltaler alle som ønsker at være med på moden. Det er smart og street at have et par Vans sko.

Det populære brand startede ud med 12 par customized sko, men blev mødt med stor interesse fra omverdenen. I dag designer Vans både sko og tøj til alle typer af mænd der ønsker den indre ungdom kommer frem. Du kan være helt sikker på at Vans er og bliver det næste store sneaker hit. Om du søger et casual, street eller moderne look, så vælg Vans sko til mænd.

Shop Vans sko og sneakers hos INTERSPORT

Det der gør Vans helt unikt er de fastholder deres tro med sko silhuetten. Selvom brandet har mere end 50 år erfaring, har deres innovation været primært på skoens komfort og udseende. Den klassiske ydersål med høj sål er stadigvæk at finde i alle deres sko. Skater looket forsvinder ikke. Vans er til dig der elsker et casual look. Der er plads til manden og den individuelle stil. Vores udvalg af Vans dækker over de mest populære modeller til mænd.

Det er ikke kun de helt unge som finder Vans smarte. Mange mænd foretrækker skoen for dens almindelige amerikanske look og komfort. Når først skoen er kommet, er vi næsten sikrer på du ikke vil af med skoene igen. Oplev nostalgien igen og føl dig ungdommelig med Vans sko.