seo-assets

Fritidssko- og vinterstøvler til herre

Leder du efter et par gode fritidssko til at vandre i? Hos INTERSPORT har vi samlet alle fritidssko og outdoor støvler til herre. Vores udvalg består af klassiske terrænsko og vandresko som er gode at gå i på alle typer underlag. Du finder også Outdoor sko som vinterstøvler fra mærker som McKINLEY, Timberland, Salomon og flere. Udvalget består af lave fritidssko men også høje og varme støvler som du kan have på hele vinteren. Der er intet vejr som skal stoppe dig i at nyde naturen på alle årstider. Finder du et par outdoor sko til mænd, kan du bestille online. Her tilbyder vi gratis fragt og levering indenfor 1-3 hverdage. Husk at vi har 30 dages bytteret og 14 dages fuld returret, både i butikkerne og online.

Vintersko til herre

Et par gode vintersko er uundværlige, især hvis du kan lide at færdes i naturen, på trods af regn, vind og lave temperaturer. Vinterstøvler, der kan holde sne og kulde ude, er nemlig essentielle for at give dig en god oplevelse, når du er på tur. Har du våde og kolde fødder, så er det nemlig umuligt at få varmen, og så vil det hurtigt blive en ubehagelig oplevelse. Hos INTERSPORT har vi samlet et flot udvalg af vintersko til herrer fra en perlerække af anerkendte og populære producenter. Du finder vores vintersko i smarte og lækre designs, samt i mange forskellige farver, og mange af vores vintersko her på siden kan du med fordel også bruge til at vandre i. Gode vandresko skal nemlig gerne være robuste og mere eller mindre stive i hælen, bunden og sålen, og det er netop, hvad mange af vores vintersko er. Glæd dig derfor til nogle lange ture i skoven, eller en spadseretur i sneen med resten af familien i nogle fantastiske vintersko her fra siden.

Stil høje krav til dine vintersko

Skal du investere i et par nye vintersko, så bør du gøre dig nogle overvejelser, inden du klikker et par hjem. Der kan nemlig være stor forskel på skoene alt efter, hvad de egner sig bedst til. Hvis du på forhånd ved, at du skal bruge dine vintersko i al slags vejr, og på kolde og våde underlag, så sikr dig, at de nye vintersko er vandtætte. Det er en god membran, oftest Gore-Tex, der sørger for, at skoene er vandtætte, men det tillader samtidig fødderne at ånde, hvilket også er utrolig vigtigt. Kan dine fødder ikke ånde, så vil de hurtigt blive fugtige, og det vil ende med, at dine fødder bliver kolde, og så har du igen balladen. Jo højere skaftet er på støvlen, desto mere varmer den naturligvis, men desto mere støtte får du også omkring foden og anklen. Find et par nye vintersko her på siden i dag. Skulle du have spørgsmål til skoene, leverings- eller bestillingsbetingelser, så sidder vores kundeserviceafdeling altid klar på tlf. 43 55 80 00 til at hjælpe dig.