seo-assets

Badesandaler til mænd

Velkommen til vores univers af badesandaler! Hos INTERSPORT tilbyder vi et væld af både praktiske men også moderigtige badesandaler til både mænd, kvinder og børn. Hvad end du skal en tur på stranden her i Danmark, skal på ferie sydpå eller blot en tur i svømmehallen, så er et par gode badesandaler nærmest uundværlige i forhold til at sikre den optimale komfort til dine fødder. De er super nemme at hoppe i, er dejligt behagelige at have på, og så bliver de lavet af mange populære brands, hvilket har medført, at det i dag slet ikke er ligeså usmart med badesandaler, som det var for nogle årtier tilbage.

For er der egentlig noget bedre end følelsen af luft imellem tæerne på en varm sommerdag? Med badesandaler her fra siden er det netop, hvad du kan få. De forskellige smarte designs og den gode pasform gør dem til en helt nødvendig del af sommergarderoben, og her på siden finder du dem i mange forskellige farver og detaljer, som gør det muligt for dig at finde netop det par, der passer bedst til din personlige stil. I dag er badesandaler mange ting, og de kan have mange formål og funktioner for den enkelte. Det er nemlig ikke kun en praktisk genstand – faktisk så ser man flere og flere sandaler i modebilledet, og mange bruger dem både til hverdag, på job, i fritiden og på ferier. 

Stort udvalg af badesandaler

Her hos INTERSPORT finder du moderigtige badesandaler fra mærker som bl.a. Quiksilver og H2O. Fra Quiksilver finder du et stort udvalg af de såkaldte flip-flops. De forskellige modeller fra Quiksilver fås i forskellige farver og med smarte prints og mønstre, og den bløde gummistrop sikrer en god komfort, så du undgår, at sandalen nager dig. Derudover bliver de lavet med en god, blød sål med en smule stødabsorbering, som gør, at du kan gå i dem en hel dag uden at få ondt i fødderne. Fra H2O finder du den helt klassiske badesandal både med og uden justerbar velcrolukning. Denne sko er et ikon inden for badesandaler, og især H2O er kendt for denne model. Det er der imidlertid heller ikke noget at sige til, for de har altså formået at lave en utrolig holdbar sandal med lang levetid, da den udelukkende er lavet i modstandsdygtige materialer. Du får desuden optimal støtte og komfort til foden, i form af bl.a. de små puder der er i sålen af sandalen. Især denne sandal har af mange været brugt til en tur i fx svømmehallen, for at mindske risikoen for smitte af fodsygdomme, men kan med fordel også bruges som en slags hjemmesko eller havesko. Selvom H20 umiddelbart er mest kendte for deres klassiske badesandaler, så har de dog udviklet sig lidt med årene. De har nemlig også lavet et lille udvalg af flip-flops, som er lette at have på, og som er udstyret med et godt greb på både foden og jorden under foden.

Leder du efter et par badesandaler med komfort i topklasse, så finder du det også her hos INTERSPORT. Mærket Reef laver badesandaler i en slags luksusudgave. Her er der prioriteret økologiske materialer og sandaler, der er fri for bl.a. PVC (plastmateriale) og lim. Oven i hatten får du fodformede såler i letvægtsmaterialer, hvilket gør dem til en særdeles behagelig oplevelse at have på - selv i løbet af en hel dag. 

Find de nyeste badesandaler online

Uanset hvilken form for badesandal du er på udkig efter, så vil du finde et flot og blandet udvalg her på siden. Vi tilbyder sandaler til den kvalitetsbevidste, der ikke vil gå på kompromis, men har bestemt også et sortiment til de af jer, der gerne bare vil have et par smarte sandaler til hurtigt at smide i kufferten inden turen går sydpå. Om du er til det ene eller det andet, så er du dog sikret gode og komfortable badesandaler og dermed også de bedste vilkår for dine fødder. Køb dine nye sandaler her på siden eller besøg en af vores næsten 90 butikker landet over. Lige meget hvor du vælger at handle, så yder vi en fantastisk service samt kompetent, professionel vejledning – du er derfor altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du skulle være i tvivl om noget. Du kan oven i købet blive medlem af vores eksklusive Club INTERSPORT, som sørger for, at du altid bliver opdateret med nyheder, tips og tilbud før alle andre. Derudover vil du få adgang til særlige tilbud og rabatter kun for medlemmer, og du bliver en del af vores populære bonusordning. Hvis du synes, det lyder som noget for dig så tøv ikke med at tilmelde dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen!