seo-assets

Støvler til herrer

Leder du efter vinterstøvler eller trekkingstøvler til gåturen i skoven? Støvler er noget som alle mænd bør have et par af. Nutidens støvler er meget smarte og funktionsrige med de nyeste teknologier. Ikke nok med at vinterstøvler holder ens fødder varme og tørre, så udstråler støvler også maskulinitet og power. Der findes ikke noget bedre at gå med et par støvler, hvis mandigheden rigtig skal vises frem. Der findes mange støvler til mænd på markedet. Hos INTERSPORT har vi specialiseret os i de nyeste modeller fra de største støvle brands i verden. Her på siden kan du finde vinterstøvler fra McKINLEY, Salomon, Timberland, Sorel i mange varianter. Udvalget dækker over klassiske silhuetter som du kendetegner vinterstøvler på. Der findes både støvler med og uden foer. Vi har samlet noget for enhver anledning og smag. Du kan søge inspiration i verden outdoor verden af smarte støvler til mænd.

Stort udvalg af vinterstøvler til mænd

Det bedste ved støvler, er følelsen af varme og tæthed. Forestil dig en kold vinterdag, hvor vinden blæser og sneen daler ned. Det er her hvor ens sneakers kommer til kort i vejret. Ved at have et par støvler tilgængelig slipper du for, forfrysninger og sko der bliver våde. Ens fødder tørre aldrig når først de er blevet våde af sne eller regn. Af praktiske årsager er mange af vores støvler vandtætte og kan afvise sneen som smelter og små byger. Vi har også en række trekking støvler fra Salomon som er til typen der gerne vil gå eller løbe i naturen. Her kommer vores støvler med slidstærk ydersål, quicklaces samt vind- og vandafvisende overdel.

Køb dine nye vandrestøvler hos INTERSPORT

Er du vild med at vandre og trekke, så er det helt essentielt med et par gode vandrestøvler. Vandrestøvler er nemlig ikke ligesom almindelige støvler. Det har blandt andet noget med bunden og sålen at gøre. Skal du gå i mange timer i ujævnt terræn, så er en blød bund nemlig ikke at foretrække, selvom det er det, der lyder mest behageligt. Men efter mange timers vandring i bløde sko, så bliver fødderne trætte, og du vil have behov for mere støtte. Ud over bunden og sålen, så er vandrestøvler også udmærket ved at have et højere skaft end almindelige støvler. Igen handler det her om støtten. Et højt skaft er nemlig med til at støtte både fod og ankel således, at du ikke laver uhensigtsmæssige vrid og pludselig står midt i vildmarken med en forstuvet ankel. Som tommelfingerregel kan man sige, at desto længere du skal vandre, og desto hårdere turen er, desto stivere en vandrestøvle har du brug for.

Her på siden kan du se vores flotte udvalg af vandrestøvler. Selvom det ikke nødvendigvis er en støvle, der er fantastisk flot at se på, så har de forskellige brands alligevel forsøgt at designe smarte vandrestøvler der, om ikke andet, bidrager til, at du kan vandre i timevis uden at få ømme fødder. Find dine nye vandrestøvler hos os i dag og glæd dig til masser af støtte og komfort.

Find de nyeste støvler til mænd online

Hos INTERSPORT er vi førende indenfor outdoor fodtøj til mænd. Vores udvalg her på siden består primært af vinterstøvler i et smart og funktionelt design. Vi opdaterer løbende vores kategori med de nyeste modeller, men glemmer ikke vores bestsellers. For at vi altid kan være det førende sted at kigge efter vinterstøvler, er vi altid konkurrencedygtige på prisen. Vi tilbyder de rette støvler til den rette pris. Det er slut med at lede efter stedet, når de nye vinterstøvler skal findes. Bestiller du online tilbyder vi gratis fragt og levering indenfor 1-3 hverdage.