seo-assets

Vinterstøvler til herre

Når sneen falder eller temperaturen nærmer sig frysepunktet, kræver det varmt fodtøj. Det er ikke nok at have sneakers på længere. Det kalder på vinterstøvler. Det der grundligger en god vinterstøvle at den tætte men åndbare membran. I mange af de modeller vi tilbyder findes den populære teknologi Gore-Tex® som giver fødder og tæer frirum til at ånde, men stadigvæk afgive fugt. Det gør fødderne forbliver friske og lette, også de det kolde vejr. Materialet hjælper med at holde på varmen, så den kolde luft ikke giver forfrysninger i tæerne. Vinterstøvler til herre skal kunne holde til forskellige vejrskift. De skal være vandafvisende, varmeisolerende, skridsikre og komfortable. En af de populære mærker vi tilbyder er McKINLEY som udelukkende henvender sig til outdoor og fritid. Vinterstøvler fra McKINLEY er en sikker vinder for at komme igennem snevejret eller for at undgå kolde fødder. I kombination med den rette imprægnering, forbliver støvlen åndbar og kan afvise sne og vand. I visse tilfælde kan det være en god ide at have et par ekstra strømper på, eller købe et par vinterstrømper/skistrømper som kan holde varmen.

Stort udvalg af vinterstøvler

Det der udgør en god vinterstøvle er at støvlen er evnen til at holde foden varmeisoleret men samtidig være åndbar. Også i situationer hvor støvlen bliver udsat for sne, vind og slud. Hos INTERSPORT har vi et af de stærkeste outdoor brands på markedet, McKINLEY, som imødekommer alle obligatoriske krav. En herre vinterstøvle skal selvfølgelig også være flot og smart i sit udseende. I mange sammenhæng kan en vinterstøvle også bruges som almindelig støvle i tider hvor vejret er blæsende og vådt. Vi tilbyder også andre eksklusive brands som Timberland og Salomon. Dyk ned i vores udvalg af herre vinterstøvler og bliv klædt på til selv det værste vintervejr. Når først der er styr på vinterjakken og de rette outdoor bukser, kan ingen kulde slå dig af pinden.

Find de nyeste vinterstøvler til mænd

Din jagt på nye vinterstøvler kunne starte hos INTERSPORT. Som outdoor specialister kan vi guide og rådgive dig til det rigtige par støvler. Om det skal være en høj model fra Timberland, eller en kortere model fra McKINLEY, hjælper vi dog med. Rejsen starter her på siden med vores spændende udvalg af både nye vinterstøvler og vores populære modeller. Har du fundet en støvle som passer til dit behov, tilbyder vi gratis forsendelse og levering indenfor 1-3 hverdage.