seo-assets

Trøjer til mænd

En god trøje er en uundværlig del af mandens garderobe, da beklædningsdelen kan bruges på alle tidspunkter af døgnet og ikke mindst til mange forskellige anledninger. Hos INTERSPORT kommer trøjerne i mange former og farver, og vi har et stort udvalg af overdele i forskellige prisklasser. Her hos os har vi naturligvis et sportsligt fokus, og vores trøjer egner sig i høj grad til træning – det betyder dog imidlertid ikke, at du ikke også kan bruge dem til hverdag. Især sweatshirts fra fx Adidas og Nike er blevet utroligt populære; også til hverdagsbrug. Hvor sportstøj til mænd engang kun var forbeholdt fysisk aktivitet, så ses det altså i dag, at kombinationen imellem sportstøj og hverdagstøj vinder mere og mere frem. Måske er det ikke lige på kontoret, når du taler med vigtige kunder, at du skal iklæde dig en casual hættetrøje, men er du sammen med kammeraterne eller en tur på strøget med kæresten, så er der intet, der skal forhindre dig i at tage en lækker sweatshirt på. 

Trøjer til træning og hverdag

Hos INTERSPORT tilbyder vi et stort og bredt udvalg af trøjer til mænd. Hvis du er på udkig efter den helt rette trøje til at træne i - eller blot til at have ud over træningstøjet i stedet for en jakke - så er du kommet til det helt rette sted. Træningstrøjer bliver i dag lavet i cool designs og stadig i lækre, bløde og varme materialer. Trøjerne her på siden bidrager til et moderne og afslappet look, og hvis du engang imellem gerne vil slippe for at skulle have en større jakke på, så er en sweatshirt en oplagt mulighed. Den vil stadig holde dig varm ligesom en jakke, men du vil på denne måde kunne sende et nyt og anderledes udtryk med din stil. Vi har både trøjer med og uden hætte og lynlås, ensfarvede, stribede, samt både tætsiddende og løse trøjer, alt efter hvad du er på udkig efter og hvad der vil passe dig og din stil. Er du mere på jagt efter en trøje til hverdag, men bare generelt godt kan lide det lidt sporty look, så kan vi også sagtens hjælpe dig med det. Tjek fx vores udvalg fra Puma ud. Puma laver bl.a. nogle lækre sweatre i bomuld med fleece på indersiden, som sikrer, at du ikke fryser på de lidt koldere dage. Derudover går du aldrig galt i byen med en af deres klassiske hoodies med ribkant og hætte. Når det handler om trøjer til mænd, hvad end det er til træning eller hverdag, så er kvalitet og komfort begge nogle faktorer, som ikke må overses. Når du træner, er det vigtigt, at tøjet sidder behageligt og ikke generer dig, imens du sveder og er i fuld gang – men på samme måde er det altså også rarest, at tøjet sidder dejligt blødt og komfortabelt på kroppen, når du bare bruger det til hverdag.

Nike og Adidas er to mærker som har været utroligt populære de sidste mange årtier. Engang var det primært forbeholdt træningstøj, men som årene er gået, er deres kollektioner i større og større grad blevet til tøj, der kan bruges til både hverdag og træning. Begge brands går aldrig på kompromis med design, og dette kombineret med deres evige stræben efter at være blandt de bedste har gjort, at de i dag deler den solide status som to at verdens mest populære sportsbrands. Her hos os finder du et væld af forskellige typer trøjer fra både Nike og Adidas. Uanset om du er til det farverige, med eller uden smarte detaljer, eller generelt bare foretrækker noget afdæmpet, som du kan sætte sammen med de fleste andre ting, så er det bestemt muligt at finde noget her på siden. 

Køb din nye trøje hos INTERSPORT

Hos INTERSPORT er vi glade for at kunne være med til at iklæde dig smarte, lækre og moderigtige trøjer. Så tag et kig rundt i vores univers af trøjer til mænd og du vil med garanti finde noget for din smag. Er du til gengæld på udkig efter en gave til fx din bror eller din kæreste men er i tvivl om, hvilken type trøje det skal være, så kan du med fordel købe et gavekort til anledningen. Så kan han selv udvælge netop den trøje, han så længe har gået og sukket efter. Vi er derudover især stolte af at kunne tilbyde dig hurtig levering og ikke mindst fri fragt på alle ordrer. Foretrækker du i stedet at shoppe i vores fysiske butikker, så du kan prøve tøjet med det samme, så frygt ej! Vi har lige knap 90 butikker landet over, så der er rig mulighed for at finde en butik i nærheden af dig. Uanset hvordan du foretrækker at shoppe, så glæder vi os til at betjene dig.