seo-assets

Poloer er altid blevet anset som værende tennistøj og til velhavende personer. Den tid er forbi. Poloer er til alle mænd i deres bedste alder. En polo kan på mange måder fungere som en afslappende t-shirt, men også til de lidt mere fine selvskaber. En polo til mænd er altid en god ide at have flere af. Det kan med fordel være en ide at anskaffe sig to forskellige farver. Det giver mulighed for at sammensætte forskellige stile afhængig af hvor formelt det skal være. Hos INTERSPORT har vi et spændende udvalg af poloer, blandt andet fra vores eget Etirel brand, men også Kappa, NIKE, Tenson samt H2O.

Find de nyeste poloer til mænd online

Poloer eller poloshirts er altså en god ide at have i sin garderobe, hvis ens t-shirt ikke er formel nok. Det kan også foretrækkes at bære polo, hvis du ønsker muligheden for åndbarhed. De fleste poloer har nemlig mulighed for knap åbning ved halsen. Forestil dig en kombination, mellem en t-shirt og en skjorte. Hvis du leder efter resultatet af det, er poloer det rette valg for dig.

Polo til golf

Er du vild med at spille golf? Det er efterhånden en populær sport for alle aldre. Tidligere var sporten præget af modne mænd, men nu er der flere og flere unge mænd, som også er hoppet med på vognen. På golfbanen er der en helt specifik dresscode, som er vigtig at rette sig efter. Derfor skal du bruge en polo, hvis du gerne vil ud at spille. Hos INTERSPORT har vi mange forskellige former for poloer, så finde flere poloer, som er ideelle til golf og træning generelt.

Det rette outfit til fest

Skal du til fødselsdagsfest, men ved ikke hvad du skal have på? Hvis du ikke vil have en skjorte på, så er en polo et glimrende alternativ. En polo er knap så højtidelig, så du kan sagtens have en polo på til en helt almindelig fest. Derudover er de fleste poloer langt mere behagelige at have på end en skjorte er. Du kan derfor frit bevæge dig og slappe af i kroppen, når du har en polo på til fest. Du kan toppe outfittet med et par lækre chinos med enten fine sko eller sneakers til. Det hele handler om, hvilket udtryk du gerne vil have på aftenen. Hos INTERSPORT har vi poloer fra blandt andet Peak Performance, som er perfekt til den sporty og klassiske mand.

Leder du efter en bestemt polo? Vi ved, at vi har et stort udvalg af poloer, så det kan være svært at finde rundt i. Du kan derfor bruge vores filtreringssystem, hvis du har specifikke ønsker til din nye polo. Her kan du filtrere efter mærke, størrelse, farve og pris. Når du gør det, så kommer der kun de relevante produkter op hos dig. Det gør det let og enkelt at finde din nye yndlingspolo hos INTERSPORT. Hvis du har spørgsmål undervejs, kan du altid ringe til vores kundeservice. De sidder klar alle hverdage i et udvalgt tidsrum til at hjælpe dig. Hvis du har problemer, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os. Vi vil altid gerne hjælpe dig godt på vej.

Bestil poloer online hos INTERSPORT i dag

Du kan bestille din nye yndlings polo hos INTERSPORT i dag. Vi har et bredt udvalg af poloer, så du kan helt sikkert finde noget, som passer til dig. Hos INTERSPORT tilbyder vi hurtig levering. Det betyder, at du har din polo leveret indenfor 1-2 dage. Det gør derfor ikke noget, hvis du er ude i lidt dårlig tid inden festen. Hvis poloen ikke passer, når den kommer hjem til dig, så kan du sende den retur til os indenfor 365 dage. Du har altså god tid til at beslutte dig for, hvorvidt du vil beholde din nye polo eller ej. Hvis du gerne vil returnere din polo, er du også velkommen til at gøre det i vores fysiske butikker.