seo-assets

Hættetrøjer og sweatshirts til herre

Det har altid været en populær beklædning at have hættetrøjer. Hele fidusen dengang var at kombinere en sweatshirt med en jakke i tilfælde af regn eller generelt dårligt vejr. Hele fænomenet hættetrøjer blev for alvor en succes da flere mænd begyndte at bære disse som almindelig påklædning. I kombination med et par smarte bukser, sneakers og måske en cap, kunne man sætte et helt look sammen. Hættetrøjer har dog altid været lidt dyrere fordi ressourcerne var større end ved almindelig beklædning. Det betyder dog ikke du skal gå i panik. Hos INTERSPORT har vi nemlig fundet en masse billige hættetrøjer og hoodies som de kaldes. Vi har håndplukket hættetrøjer som er smarte og trendy til fornuftige og billige priser. Hvis du er på lagt efter en smart hoodie til dine jeans eller et nyt street look, finder du et stort udvalg online her. Du kan også kigge på vores udvalg af herretrøjer herretrøjer.

Stort udvalg af hættetrøjer og sweatshirts

Man må aldrig gå ned på hoodies og sweatshirts som mand. Man kan altid finde en variant man ikke har hængende i sin garderobe. Ikke nok med en hoodie er smart, så er den også komfortabel og holder en varm. Specielt i de kolde tider kan det være en fordel at påklæde sig en hættetrøje. Der findes et utal af forskellige typer hoodies til mænd fra populære brands. Hos INTERSPORT har vi de allerstørste sportsbrand som NIKE, adidas, Hummel, The North Face, H2O og mange flere.

Find den nye NIKE hoodie

Hos INTERSPORT har vi et stort udvalg af sweatshirts og hoodies til mænd fra NIKE. Du kan finde en NIKE hoodie, som er dri-fit. Det betyder, at den er ideel til træning, da den er svedtransporterende og hurtigtørrende. Dri-fit teknologien gør nemlig, at trøjen både kan absorbere sved og fugt, så du altid er varm og tør. Derudover er en hoodie fra NIKE yderst behagelig at have på. Derfor kan du også bruge disse hoodies til afslapning hjemme på sofaen, hvis du har brug for det. NIKE har hoodies, som både er med og uden lynlås, så du kan finde den som passer til dig og dine behov. Hættetrøjerne findes i forskellige farver. Har du specifikke præference til farve, pris eller andet, så kan du altid bruge vores filter ude i venstre side. Ved brug af filteret får du kun resultater op, som matcher din søgning.

Køb online nu hos INTERSPORT

Køber du din nye hoodie eller sweatshirt online hos INTERSPORT i dag, så sørger vi for, at du har varen indenfor 1-2 hverdage. Du kan derfor hurtigt tage din nye hoodie i brug. Hoodies er specielt gode til overgangsvejret, hvor det er for varmt med en vinterjakke og for koldt uden jakke. Her kan du altid bruge din hoodie til at holde varme med. Til vinter kan du bruge din hoodie under din vinterjakke, hvis du har det ekstra koldt. Hvis varen ikke passer, når du får den leveret, så kan du altid returnere den igen til os. Du kan enten sende den retur eller returnere den i en af vores fysiske butikker. I vores fysiske butikker kan du også prøve varen først, hvis du vil det.