seo-assets

Løbetights til herre

Det er en smagssag om du foretrækker at løbe i tights eller løbebukser. Hvis du er af den overbevisning om det skal være funktionelt, foretrækker de fleste løbetights. Det skyldes den naturlige tætsiddende komfort som er afgørende faktor for evnen til at transportere sveden væk fra kroppen. Desto tættere tøjet sidder, desto mindre afstand er der fra sveden og materialet og det giver en hurtigtørrende effekt. Det har også den fordel at vælge herre løbetights at det syntetiske fibre står stærkere forhold til uld. Ingen løbetights bliver designet i bomuld materiale, da materialet ikke er svedtransporterende. I samme omgang isolerer løbetights bedre end et par løse løbebukser. Vindmodstanden bliver også mindre. Der er mange fordele ved løbetights, også i den kolde tid.

Kompressionstights til løb

Uanset hvilken type løber du er, så kan kompressionstights være en god løsning. Forskellen fra almindelige løbetights og kompressionstights er materialets tætsiddende effekt. Materialet har en støttende effekt. Der er dog forskel på hvordan modellen er designet og hvilke områder der er fokuseret på. Generelt vil du opleve en præstations fremmede effekt som kan skyldes musklerne kan arbejde længere uden at blive ømme. Det skyldes materialet holder området stabilt og mindsker friktionen mellem de arbejdende muskler. På samme måde bliver kroppen ikke lige så træt og øm, så restitutions tiden bliver også mindre. Har du lagt et stramt løbeprogram, flere dage om ugen, kan det i starten være en god ide med kompressionstights. Det er faktisk blevet så normalt at have kompressions træningstøj at det også tilbydes i fitness t-shirt, fitness strømper samt fitness shorts. Det behøver ikke kun bruges til løb, men kan også anvendes som fitnesstights. Endvidere kan kompressionstights også bruges på almindelig vis derhjemme efter en god løbetræning.

Stort udvalg af løbetights til mænd

Når man søger efter løbetights til mænd, skal man være opmærksom på at materialet er svedtransporterende og hurtigtørrende. Alle de løbetights som tilbydes her på siden, er egnet til alt form for fitness og træning. Her på siden finder du nogle af de mest populære herretights til løb fra mærker som Nike, Newline, Craft, adidas. Du er i gode hænder når du handler efter bukser og tights til løb. Det betyder intet om du er nybegynder eller erfaren løber. Begge typer løbere har et nøje udvalg af forskellige typer løbetights. Om det er løbetights med reflekser til aftenløb, tights med ekstra baglomme til energibar, eller måske løbetights med lynlås ved anklerne for bedre luftcirkulation. Alle typer af herre løbetights finder du her på siden.

Find de bedste løbetights til mænd online

Hos INTERSPORT handler det om løb og vi vil være din foretrukne løbepartner. Vores udvalg af løbetøj hjælper dig med at opnå bedre resultater ved at gøre dig til din egen atlet. Med de rette løbetights, den rette løbetrøje, det rette par løbesko samt de rette løbestrømper, guider vi dig igennem din løbetur. Med mærker som Nike, adidas, Craft, Newline, Asics har vi landets mest populære valg. Du finder også eksklusive mærker som kun tilbydes hos INTERSPORT: Pro Touch og ENERGETICS. For os handler det om at klæde dig på til de løbeudfordringer som du støder på. Er det vejret og vinden som er udfordringen, er løsningen en løbejakke. Er det løb i naturen, vil et par trailsko være oplagt. Hvis du skal bruge mere end et par løbetights, kan du shoppe videre online og få gratis levering indenfor 1-3 hverdage. Foretrækker du at prøve tøjet inden køb, kan du handle i vores fysiske nærliggende butikker.