seo-assets

Løbebukser til mænd

Løbebukser er for mange mænd lidt af en smagssag, hvor både individuelle præferencer, stil, løbeform og årstid spiller ind. Nogle foretrækker tights, andre er til en mere afslappet pasform, men i sidste ende handler det om at finde lige præcis dét par løbebukser, som man føler sig allerbedst tilpas i. Hos INTERSPORT har vi her på siden samlet et god udvalg af løbebukser i lidt tykkere kvalitet og løsere design, som et godt alternativ til stramme tights og løbeshorts. Disse løbebukser er typisk fremstillet i blødt materiale og har et loose fit, som giver god komfort på dine løbeture. Vi har bukser fra alle de bedste løbemærker i vores sortiment, blandt andet Nike, adidas, Puma, Asics, Hummel og mange flere.

Find de perfekte løbebukser online

At finde løbebukser på nettet kan godt være lidt af en jungle. Der er et væld af muligheder og det kan nemt blive svært at bestemme sig for både materiale, mønster eller farve, ligesom det kan være svært at gennemskue, hvad man egentlig har brug for i et par løbebukser. Hos INTERSPORT.dk har vi gjort det nemt for dig ved at håndplukke en samling rigtig gode bukser, som opfylder alle de gængse krav. Når man skal købe løbebukser, er det vigtigt at overveje, hvad slags løb, de skal bruges til. Hvis det er varmt i vejret, er det bedst at købe løbebukser i tynd kvalitet og åndbare materialer, så huden kan få luft og du ikke bliver overophedet på din løbetur. Er temperaturen omvendt til den kølige side, er det god idé at købe svedtransporterende bukser, som du eventuelt kan havde på under dine shorts eller tykkere løbebukser. På den måde undgår du at blive våd og kold, så du fortsat kan give dig fuldt ud på din yndlingsløberute.

Fem gode råd til valg af løbebukser

  • Bukselinningen på dine løbebukser skal helst være bred og elastisk, så de føles behagelige at have på omkring livet. En justerbare snøre er desuden en god idé, så du selv kan bestemme hvor stramt de skal sidde. De fleste mænd foretrækker oftest løbebukser med lav talje, imens kvinder som regel vælger bukser med en høj talje.
  • Gå gerne efter løbebukser med lommer, som er store nok til for eksempel at indeholde en telefon, husnøgler, kortholder eller andet vigtigt, som du måske gerne vil have på dig, imens du løber. Sørg for at vælge en model med vandtætte lommer, så din telefon eller musikafspiller ikke bliver beskadiget.
  • Det er vigtigt at dine løbebukser er lavet i strækbart materiale, så du er sikret maksimal bevægelsesfrihed, når du løber. Sidder dine bukser for stramt om benene, kan en løbetur hurtigt blive en ubehagelig oplevelse.
  • Tænk altid på stoffets tykkelse og åndbarhed, når du køber løbebukser. Er materialet vindtæt, vil bukserne holde dig yderligere varm, så pas for eksempel på med at købe bukser, der er for tykke eller vindtætte til sommerløb.
  • Det er en rigtig god idé at kigge efter bukser med reflekser, når du skal løbe om vinteren, hvor dagene er korte og mørket hurtigt falder på. Løbebukser med lysreflekterende elementer sikrer, at du ikke kommer galt afsted i trafikken.

Løbebukser til den modebevidste mand

Det er altid rart at være smart klædt på, uanset om man løber en afslappende solotur langs vandet eller okser afsted blandt hundredvis af andre løbende. Derfor har vi hos INTERSPORT naturligvis være opmærksomme på at vælge løbebukser til vores sortiment, som er både praktiske, pæne og velsiddende. Kombinér for eksempel et par flotte Hummel løbebukser med en løstsiddende t-shirt for et afslappet løbelook med stor bevægelsesfrihed. Du kan også prøve et par Nike tights under dine løbeshorts for et mere tætsiddende fit om benene og et sporty udtryk, som samtidig holder dig varm. Selvom det måske lyder en smule skørt, kan vi desuden anbefale, at du køber løbebukser med uld, uanset om du løber om vinteren eller sommeren. Udover at være stærkt isolerende, er uld nemlig et effektivt svedtransporterende materiale, som sørger for at holde din krop både tør og kølig, imens du bruger den. Når du træner hård, opstår der nemlig en naturlig kølningsproces i kroppen, hvor varme afgives i form af sved. Ved at transportere sveden væk fra din hud, er uld derfor faktisk med til at sørge for, at din krop kan holde en optimal temperatur, når du løber. Løbebukser kommer i det hele tager i en bred vifte af snit og materialer. Hos os kan du købe løbebukser med praktiske lommer, snører i livet, ventilerende paneler og inkorporerede reflekser, så du er helt parat til at få nogle kilometer i løbeskoene.

Køb dine løbebukser hos INTERSPORT

I vores udvalg af løbebukser på INTERSPORT.dk kan du finde mange forskellige modeller inden for løbebukser – og der er helt sikkert også et par, der passer til dig. Vi tilbyder desuden fri fragt og hurtig levering inden for 1-3 hverdage, så du modtager dine bestillinger hurtigt og billigt, når du køber hos os. Som om det ikke var nok, så har du altid 30 dages bytteret på dine løbebukser fra INTERSPORT, enten ved at returnere dem til os per post eller ved indlevering i én af vores mange butikker landet over. Husk, at du kan melde dig ind i Club INTERSPORT, hvor du kan opnå mange fordele, blandt andet i form af konkurrencer, invitationer til eksklusive events, nyheder og ikke mindst CashPoints, som du optjener, hver gang du køber en vare hos os – og som du kan bruge ved dit næste køb af tøj, sko eller andet udstyr til din træning hos INTERSPORT. Har du spørgsmål til et par løbebukser i vores sortiment, er du desuden velkommen til at kontakte os via kundeservice eller til at kigge forbi en INTERSPORT butik. Vi vil altid gerne hjælpe dig.