seo-assets

Cykelbukser og cykelshorts til herre

Det skal ikke være en hemmelighed at vi hos INTERSPORT er store cykel entusiaster og virkelig elsker cykelsporten. Det betyder også at vi arbejder målrettet og hårdt på at finde det rette cykeludstyr. Alle cykelshorts du finder her på siden er testet og praktiseret af professionelle cykeludøvere og testet i de rette miljøer. Det er svært at undvære cykelshorts når du tager en tur til spinning eller cykler en lang tur på landevejen. Det handler om at skabe en komfortabel position som ikke generer dig undervejs, så tempoet kan holdes hele vejen. Det grundlæggende i et par cykelshorts er materialets evne til at afvise sved og holde dig frisk under hele turen. Alle cykelshorts som findes her på siden, har et svedtransporterende og hurtigtørrende materiale.

Cykelshorts med siddepuder til herre

Det der gør Shorts til cykelshorts, er siddepuden som er en integreret del af materialet. Cykelshorts med siddepude skaber den optimale komfort og beskytter dig samtidig mod slidsår. På en lang cykeltur er det naturligt, at sædet slider imod dine shorts, og det kan give ubehagelige sår og gøre cykelturen til en rigtig dårlig oplevelse. Det er værd at bemærke, at cykelpuden ikke skal være for hård, men være blød og fleksibel. Puden skal støtte, men ikke styre rytterens position på sadlen. De bedste cykelshorts med siddepuder er dem, der tager forbehold for komfort og samtidig har en god ventilation. Mange af de herrecykelshorts vi tilbyder, kommer med seler og siddepude for en optimal cykeltur. Hvis du går op i din cykeltræning, kan det altså godt betale sig at anskaffe sig gode cykelshorts. Det giver en behagelig komfort og så ser det brandgodt ud.

De bedste cykelshorts har siddepude

Hemmeligheden bag cykelshorts er siddepuder og seler. Du har sikkert undret dig over, hvordan cyklister i Tour de France har kunne sidde optimalt så længe i flere dage. Det er udelukkende ved hjælp af cykelshorts, hvor der er integreret en komfortabel siddepude. Det er også en kombination af flade syninger, som minimerer friktionen mellem materialet og huden. Desto flere ujævne friktioner der kommer, desto større er chancen for hudafskrabninger og sår. Når man skal cykle flere hundrede kilometer, er alle små detaljer afgørende for at gennemføre sit løb. Du kan også vælge at shoppe cykelshorts med eller uden seler. Fordelen med seler er, at du får en bedre pasform, da selerne hjælper med at holde dine shorts oppe. Den sikrer også, at mellemrummet mellem shorts og cykeltrøje forbliver intakt. Det kan især være praktisk, når man cykler udenfor i koldere vejr. Andre foretrækker cykelshorts uden seler for at føle sig mere fleksibel. Det kan også være et par cykelshorts med seler til udendørsbrug, og uden seler til indendørs til spinning, hvor temperaturen bliver højere.

Cykelbukser til herre

Er du vild med at cykle, og gør du det gerne hele året, så kan det godt være, at det bliver lidt for koldt med cykelshorts i vinterhalvåret. Men bare rolig – til de kolde måneder kan du købe et par cykelbukser med lidt mere længde på, så du ikke kommer til at fryse. Ligesom cykelshorts, så sidder cykelbukser helt tæt til kroppen. Er du på jagt efter et par gode cykelbukser, så er det vigtigt, at du køber nogen i en god kvalitet, som fx ikke kravler op, når du bevæger dig. Der skal være god elasticitet i materialet, så du ikke føler dig generet eller begrænset. Glem dog ikke at vaske og behandle dine cykelbukser korrekt. Så sikrer du, at de holder sig pæne og brugbare i årevis. Følg derfor altid de foreskrevne vaskeanvisninger, der sidder i tøjet. Vend vrangen ud, inden du vasker det, for at skåne påtrykte logoer og lynlåse, og brug kun neutrale vaskemidler. Faktisk kan du købe vaskemiddel, der egner sig helt særligt til sportstøj. Til sidst er det vigtigt aldrig at putte dine cykelbukser i tørretumbleren.

Har du været ude på en lang cykeltur, og er dine cykelbukser godt svedige, så kan det være en fordel at hænge dem til tørre, hvis ikke du har mulighed for at vaske dem med det samme. Lugter det meget, så kan du også lægge cykelbukserne i blød i lunkent vand med rodalon i ca. 30 minutter, inden du vasker det.

Find de nyeste cykelshorts til mænd online

Hos INTERSPORT er vi vilde med cykling. Vi er vilde med alt cykling fra de helt små lokale stævner til de store Tour de France, Giro d'Italia, Vuelta a España og Paris-Nice. For at deltage i løb, måske ikke disse, kræver det cykelshorts til formålet. Til mænd finder du nogle af de bedste cykelshorts med siddepuder på markedet. Som verdens største sportsbrand finder du populære brands som Craft, Newline, Diadora og Pro Touch. Hvad end du er til cykelshorts med seler eller uden, finder du vores udvalg her på siden. Er du i tvivl om størrelsen, kan du tage ned i din nærmeste Butikker og prøve tøjet på. Hvis du har forelsket dig i et par cykelshorts online, tilbyder vi at sende det gratis og inden for 1-3 hverdage. Du har altid 30 dages bytteret.