seo-assets

Nike shorts til herre

Om sommeren vil man gerne have lidt lettere træningstøj. Det kan være man udskifter træningstrøjen for en trænings t-shirts og træningsbukser for træningsshorts. Shorts er et af de områder hvor man virkelig kan få den ønskede åndbarhed i sit tøj som man ønsker. Om sommeren, eller i fitnesscenteret, kan det hurtigt blive for varmt af vælge bukser eller tights. For at blive bedst klædt på med et par herre shorts, er Nike et af de brands man kan sætte sin tiltro til. Med et par Nike shorts er man godt dækket ind til at klare diverse træningsformer. Alt efter hvilken pasform og længde man foretrækker, tilbydes det hos INTERSPORT. Til fodbold kan det være en fordel at have mellemlange- til lange shorts på for at dække huden og skrammerne ved glidende tacklinger. Til håndbold kan det være en fordel at have mindre shorts, for at give bedre bevægelsesfrihed. Samme gælder for Yoga, hvor man kan komme ud i fleksible positioner som kræver maksimal bevægelsesfrihed. Nike er et af de brands som designer flere forskellige længder og typer af shorts. Om det skal være Nike shorts med sidelommer, shorts med elastik i taljen eller 2-1 shorts, så findes de her på siden.

Stort udvalg af herre shorts fra Nike

Afhængig af hvilken type sportsgren du skal bruge shorts til, så kan du blive inspireret her på siden. Alle shorts på siden er svedtransporterende og hurtigtørrende. Ikke nok med du kan finde træningsshorts, så finder du også smarte fodboldshorts fra Nike. Du kan finde din klubshorts som Barcelona på shoppen. Mange af de shorts der tilbydes fra Nike, kommer fra den populære Nike pro kollektion. Dertil findes der også NSW shorts, Dry Academy samt Flex shorts. Hvis ens shorts skal være moderne og trendy, kan du søge efter NSW shorts, eller Nike Sportswear shorts. Foretrækker du shorts til sport og træning er Flex og Nike Pro det rette valg. Der er ikke et par shorts som passer til en type sportsgren. Det er fordelen ved at købe Nike. Desto tættere shortsene sidder på lårene, desto mere støtte giver de. Ønsker du kompressionsshorts, finder du det også her på siden.

Find de bedste Nike shorts til herre online

For at få mest ud af sin træning, handler det om at følge sig komfortabel med sit træningstøj. På denne side har vi samlet alle vores Nike shorts til herre. Du finder sporty shorts i kort, mellem- og lang udgave som kan købes med tætsiddende eller loose fit. Alle Nike shorts på siden kan afvise sveden væk fra materialet og holde dig tør og let. Materialet er åndbart og fleksibelt, så du får den bedste træning. Du kan bestille dine Nike shorts på INTERSPORT.dk og få gratis forsendelse og levering indenfor 1-3 hverdage. I vores butikker har vi også et flot udvalg af Nike shorts til mænd og vores personale står klar for at hjælpe. Skulle du komme i tvivl efter købet, har du 30 dages bytteret og 14 dages fortrydelsesret.