seo-assets

Badebukser og badeshorts til herre

Er du en vaskeægte vandhund, skal du bruge et par smarte badebukser. Når sommeren kigger frem herhjemme og vandtemperaturen stiger, skal vi ud til stranden. Vi elsker når det danske sommervejr kigger frem og vi kan komme ned og nyde solen ved vandet. Det kan være forfriskende at komme under vandet, når man har ligget i solen længe. Her kan man ikke undvære sine herre badebukser. Det er en fordel allerede at have sine badebukser på ved vandet. Også hvis man ikke planlægger at komme i vandet. Så kan de bruges som badeshorts for at ens ben kan nyde godt af solen. Badebukser er mandens bedste ven når det kommer til en tur på stranden. Hop i vandet eller nyd poolen på badeferie. Hos INTERSPORT finder du alt fra moderne badeshorts til farverige badeshorts til mænd.

Stort udvalg af badebukser til herre

Du kender det måske sikkert. Du skal i tur til vandet og finder dine gamle badeshorts frem. Enten er de slidte fra sidste år eller også passer de måske ikke længere. Hvert år kan det være en god ide at anskaffe sig nogle badebukser. Det kan være i forbindelse med badeferie, en tur til stranden eller måske en tur i svømmehallen. Det der er vigtigt er at finde det perfekte badeoutfit som matcher dit behov. Når badebukserne er fundet, kan du tænke på valg af badesandaler og svømmeudstyr. Man kan hurtigt blive overrasket over hvor meget man kan bruge badebukser til. Det kan være du på ferien skal ned og købe ind, her kommer mange af modellerne med sidelommer til nøgler og mobil. Det kan være praktisk at bruge badebukser til fritidsbrug. Det med at skifte mellem shorts og badeshorts, tager tid og ligheden er meget identisk. Hos INTERSPORT har vi et af landets største udvalg af badeshorts og badebukser til mænd. Vores udvalg består af korte badeshorts og lange badebukser. Hvad enten du er til, har du mulighed for at vælge frit.

Badebukser til badeferien med familien

Når man skal afsted på badeferie, måske en charterferie sydpå, skal man have styr på sit badetøj. Det er vigtigt at solcreme, badehat, badesandaler og selvfølgelig badebukserne er på plads. Der findes rigtig mange badebukser på marked og det kan være svært at vælge. Nogle foretrækker den korte badebuks som sidder helt tæt til kroppen, mens andre mænd vil have de lange løse badebukser. Mange mænd foretrækker at holde den helt neutral med sorte badebukser eller en ensartet farve. Faktum er du er i gode hænder når du handler hos INTERSPORT. Vi samarbejder med verdens største svømmebrands som Arena, Quiksilver, Speedo og Firefly. Det betyder at alle vores modeller er kvalitetstestet til at have lang holdbarhed og god slidstyrke. Det betyder du ikke behøver at skifte badebukser næste år når I skal på tur igen. Så kan i begynde at kigge efter en smart rygsæk til solcreme og badehåndklæde.

Badeshorts til konkurrencesvømning

Dyrker du elitesvømning på høj plan, foretrækker du et par tætsiddende traditionelle badeshorts. Disse shorts giver nemlig mindre modstand i vandet, så du kan opnå bedre tider. Det er ingen myte at ens badetøj har en performance sammenhæng. Det er også derfor du ser mænd barberer deres ben og bære svømmehætte. Dette gøres for at alt hår bliver samlet og modstanden i vandet bliver mindre. Dertil har det også en fortydning for året ikke ryger indover svømmebrillerne. Der er store krav til ens badeshorts når det handler om få sekunder der afgør skæbnen. De brands man ofte forbinder med konkurrencesvømning for herre, er Arena og Speedo. Det er ingen hemmelighed at vores udvalg af badebukser bliver udvidet hver eneste dag. Holder du øje med vores udvalg af konkurrencebadeshorts, bliver du opdateret med de nyeste modeller på markedet.

Vælg badeshorts fra populære brands

Skal dine badeshorts være smarte næste gang du skal på stranden? Det kan de foretrukne svømmebrands hjemme dig med. Her på siden finder du nemlig badebukser- og shorts til mænd fra Arena, Firefly, H2O, Hummel, Quiksilver, Speedo og mange flere. Det betyder du kan være garanteret at kvalitet og design er noget af de nyeste indenfor svømning. Om du skal bruge badeshorts til svømmehallen, stranden, badeferie eller konkurrencesvømning, så kan du shoppe populære brands hos INTERSPORT.

Billige badebukser og badeshorts til herre

Hos INTERSPORT har vi et stort udvalg af badebukser og badeshorts på tilbud. Det er både lange og korte modeller fra Arena, Speedo, Firefly, Hummel, Quiksilver og mange flere. Det kan betale sig at finde inspiration her på siden, hvis du vil spare penge. Mange af vores badeshorts bliver designet for komfort og holdbarhed. Det vigtigste ved badebukser er man som mand føler sig komfortabel. Det kan være i forhold til det praktiske med justerbar elastik i taljen, lommer og inderbuks, eller at designet skal være moderne og smart. Det hjælper ikke at købe billige badebukser hvis ikke designet passer til looket. Du kan også se alle vores nedsatte badebukser til mænd her.

Find de bedste herre badeshorts og badebukser online

Hos INTERSPORT hjælper vi dig med dit næste par badeshorts. Vi tilbyder et varierende sortiment som betyder du kan vælge imellem helt korte speedos eller ekstra lange badetrunks. Vores store udvalg har vi også repræsenteret med de mest eksklusive modeller i vores butikker. Du kan tage ned i en af vores butikker og finde det rette badetøj som mand. Det kan godt være du ikke kan finde alt du finder online, men de mest efterspurgte modeller finder du. Skulle du mod forventning ikke stille dig tilfreds med udvalget i butikken, kan du shoppe online. Her tilbyder vi helt eksklusivt gratis forsendelse og levering indenfor 1-3 hverdage. Det betyder din badeferie eller strandbesøg er reddet. Nu venter vi bare på sommervejret herhjemme eller dagene mod sommerferie.