seo-assets

Skitøj til herrer

Skal du på skiferie? Det kan være en kold fornøjelse at tage på skiferie, hvis man ikke får det rigtige udstyr med. Temperaturen siger flere minusgrader og det er som regel noget koldere end vi er vant til i Danmark. Derfor skal du huske at være godt forberedt, så du ikke skal bekymre dig om kulde, men blot nyde din skiferie. Hos INTERSPORT kan du altid blive klar til skiferie. Vi har både skitøj til herrer samt skiudstyr, som du kan tage med på ferie.

Find din foretrukne skijakke her

Når du skal på skiferie, skal du bruge noget skitøj til herrer. En skijakke er klart et must, når du skal på skiferie. Hos INTERSPORT kan du finde lige præcis den skijakke, som passer til dig. Vi har et bredt udvalg fra forskellige brands som McKINLEY, Peak Performance, Salomon og flere andre. McKINLEY er egen produktion fra INTERSPORT, så her er du sikret en høj kvalitet til en god pris. McKINLEY skijakker er slidstærke, så de kan holde til lidt af hvert. Dernæst er de selvfølgelig vind- og vandtætte, så de holder dig varm på selv den koldeste skiferie. McKINLEY er netop specialist indenfor netop outdoor tøj og udstyr, så derfor er du altid sikret høj kvalitet, når du vælger McKINLEY.

Peak Performence er et andet brand, som også er specialister indenfor netop outdoor tøj. Her har vi hos INTERSPORT også et stort udvalg. Iblandt vores store udvalg af Peak Performance, kan du finde jakker, som ikke blot sikrer dig imod vind og vand. Du kan nemlig også finde jakker, som er i et isolerende materiale, som sørger for at du både kan holde på varmen, men samtidig kan komme af med fugt og sved, så du altid har en komfortabel og tør oplevelse. Nogle af jakkerne er produceret direkte til skiferien, så de tilmed har lommer i venstre arm til dit liftkort. Så bliver det ikke nemmere. Du kan se vores store udvalg lige her.

Skibukser til skituren

Når du skal på skiferie er det selvfølgelig også nødvendigt med skibukser. Derfor har vi hos INTERSPORT også et bredt udvalg til dig her. Vi har her de samme brands som ved skijakker, så du er altid sikret skibukser i høj kvalitet, når du handler hos INTERSPORT. Du kan finde skibukser både med og uden seler, alt efter hvad du er mest til. Vælger du skibukser med seler, så er du sikret, at de ikke falder ned. Igen har McKINLEY et stort udvalg af skibukser såvel som skijakker. Her kan du få skibukser som både er vand- og vindtætte samt åndbare. Ønsker du ikke at have seler på bukserne, kan de som oftest blot lynes af. Mange af bukserne har velcrolukning ved fødderne, så du nemt kan få dem ned over dine skistøvler.

Når du vælger skibukser eller skitøj generelt er det vigtigste selvfølgelig funktionaliteten af produktet. For nogle kan det dog også have en stor betydende faktor, hvordan designet er og hvordan det sidder på kroppen. Derfor kan du hos INTERSPORT ikke blot finde skitøj i høj kvalitet. Du kan også finde forskelligt skitøj, som du kan mixe og matche i farver, som det passer dig. Hvis du er en rutineret skiløber, kan det være, at du gerne vil skille dig mere ud på pisten eller måske du blot gerne vil se ekstra smart ud i tøjet. Vi har både helt neutralt skitøj, men også farvestrålende skitøj til dig, som gerne vil skille dig mere ud på pisten.

Under overtøjet

Når du skal på skiferie, er det ikke blot vigtigt med skijakke og -bukser. Det er også vigtigt, at du har det rette tøj til at have på under dine overtøj. Du skal have noget varmt tøj, som du samtidig kan ånde igennem. På den måde bliver din tur på pisten langt sjovere, når du ikke skal bekymre dig hverken om kulde eller varme under det store overtøj. Hos INTERSPORT kan du finde det perfekte mellemlag, som du kan have under din store skijakke. Her kan du finde en tætsiddende, svedtransporterende og hurtigtørrende trøje, som er perfekt under din skijakke. Som en bonus kan trøjen også nemt bruges herhjemme, når du mangler en god trøje. Den er nemlig perfekt til aktiv brug og har en komfort, som gør, at du også kan have den på, når du bare gerne vil slappe af.

Det kan også være nødvendigt med varmeshorts, når du skal en tur på pisten. Varmeshorts sørger nemlig for, at du nemt kan holde varmen, når du har brug for det. Dernæst er det også vigtigt, at dine muskler bliver holdt varme, når du skal bevæge dig på pisten. Varme og komfortable muskler gør nemlig, at din krop arbejder bedre og dermed reducerer du chancen for eventuelle skader.

Skiudstyr

Hos INTERSPORT har vi ikke blot skitøj til herrer for enhver smag. Vi har også skiudstyr, som kan være en nødvendighed inden en skiferie. Vi har både huer, skibriller, handsker og skisokker, som også skal bruges til en komplet skiferie. Du kan finde skiudstyr til herrer til din skiferie lige her. Du kan altså finde alle de nødvendige sager til din skiferie hos INTERSPORT.

Du kan købe varerne online lige når det passer dig. Ønsker du personlig betjening til valg af skitøj til herrer eller har du specifikke spørgsmål til nogle af produkterne, så står vores personale i vores fysiske butikker altid klar til at hjælpe dig. I butikkerne kan du også prøve produkterne på med det samme, hvis du gerne vil det. Køber du varerne online, så sørger vi både for fri fragt og hurtig levering. Som regel har du varerne indenfor 1-2 hverdage, så du skal ikke vente længe på dine varer. Derudover har vi 365 dages byttegaranti hos INTERSPORT. Det betyder, at du kan bytte og returnere varer, som er købt online i alle INTERSPORT butikker i 365 dage.