seo-assets

Telte og soverposer - Festivaltelte, campingtelte og familietelte på tilbud

En campingtur eller en tur på festival er aldrig det samme uden et ordentligt telt. Hvis I er flere personer som er afsted, så kan det nemt betale sig at splitte prisen og komme afsted i et smart luksus telt fra Outwell. Mange af de telte som findes her på siden er nedsat. Om I er familien der skal på ferietur i det fri, eller nogle venner som skal på Roskilde Festival eller måske Smukfestival, så køb et fælles telt. Mange af de telte som tilbydes er indbygget med det mest nødvendige: Overdækket indgang, bred fordør, opholdsrum, myggenet og et højt vandsøjletryk. Der er ingen grund til bekymring om regn eller for varme temperature. De smarte telte sørger for at give dig og din familie den mest behagelig oplevelse i det fri.

Hvis I ønsker den bedste oplevelse, anbefaler vi hos INTERSPORT at se nærmere på Outwell som er førende indenfor outdoor telte. Har I allerede en campingvogn eller fundet det perfekte telt, så kig efter soveposer. For at kunne sove optimalt i Danmark, anbefaler INTERSPORT at købe soveposer. De giver den nødvendige varme og ekstra underlag som skåner ryg og hoved. Det giver den ekstra luksus og måske en time eller to mere på øjet.

Find telte og soveposer på tilbud

Leder du efter et godt tilbud på festival telte og campingtelte, så finder du det her. Vi har et rigtig stort udvalg af forskellige. Om I er et par, en familie, en gruppe venner eller større arrangement, så find dit drømmetelt her. Mange af de telte som er på shoppen lever op til alle krav og behov for komfort og åndbarhed.

Køb telte fra Outwell og Robens samt soveposer fra McKINLEY og Häglöfs. Få et godt tilbud hos INTERSPORT og spar hundredevis af kroner. Gå ned i din lokale INTERSPORT butik og få gode råd. Du kan også købe dine telte online på webshoppen. Vi tilbyder gratis forsendelse og levering indenfor 1-3 hverdage. Husk du kan altid bytte indenfor 30 hverdage.