seo-assets

Vinterhandsker til mænd

Hansker til mænd er bestemt ikke en beklædning som man skal se bort fra. Det er svært at gå igennem en helt vintersæson med minus grader og hård vind uden beskyttelse til fingerne. Fingerne er noget af det vi bruger mest. Desværre er det også et område som er typisk udsat for kulde fordi der ikke er meget fedt omkring fingerne til at varme. Det betyder også at fingerne hurtigt bliver kolde og stive. Det er vigtigt at du som mand anskaffer dig vinterhandsker til de kolde tider. Der findes så mange forskellige varianter på markedet som ser smarte og sporty ud. Det er ikke længere en nødvendigt kun at forholde sig til luffer til 3 eller 5 fingre. Mange af de handsker som du finder på INTERSPORT er lavet specielt til manden. Her finder du både varme handsker med fleece, men også handsker for god bevægelighed til fingerne.

Kasketter og caps til mænd

En kasket er en uundværlig del af en mands klædeskab. Vi ved alle, hvordan kvinders skabe er fyldt med sko, tasker og tusindvis af andre accessories. Accessories har mange fordele, da de kan være det ekstra lille pift, der fuldender dit outfit. Accessories kan være med til at give dit outfit en rød tråd, hvis de matcher med andre af dine beklædningsdele. Vi mænd har sjældent lige så mange accessories, som kvinder har. Men hvis der er en accessorie, som imidlertid er vigtig for os, så er det vores kasket. En kasket kan i høj grad være med til at fuldende et look. En smart kasket kan både nedtone dit look en smule og gøre det mere moderne. Det fede ved kasketter til mænd er nemlig, at de både kan give et casual og moderigtigt look, alt efter hvordan man sætter sit outfit sammen.

Udover at kunne fuldende eller pifte dit look op, så er en kasket livsnødvendig de dage, hvor ens hår vælger at leve sit eget liv. Ved blot at putte en kasket på hovedet kan man spare mange timer foran spejlet, hvor de forskellige strittende totter alligevel ikke gider lægge sig ned. Hvis man derfor er lidt doven om morgenen, kan det hurtigt blive en del af ens morgenrutine, at man lige skal have sin kasket på. Det er ikke bare, når håret ikke spiller, at en kasket er god at have. Den bliver ligeledes din bedste ven på en varm sommerdag, når man har brug for skygge, så man ikke går og kniber øjnene sammen konstant, grundet de skarpe stråler fra solen. 

Stort udvalg af kasketter

Hvad enten din stil er casual eller mere sporty, så vil du med garanti kunne finde en kasket, der matcher din stil hos INTERSPORT. Hvis du sætter en kasket sammen med baggy jeans og en hættetrøje, kan det være for at fuldende et afslappet look. Hvis du derimod bruger din kasket sammen med et par slim-fit jeans og et par fede sneakers, så vil dit outfit få et mere sporty og aktivt udtryk. Dette kunne for eksempel være Nikes klassiske Swoosh Pro Hat, som er en smart sort kasket, der giver et sporty look. Kasketten er produceret i et svedtransporterende og hurtigttørrende materiale, der gør den ideel at bruge på de varme sommerdage, eller hvis du har lyst til at bære en kasket i fitnesscenteret.

Hvis du ønsker at udbygge din kasketsamling, eller hvis du endnu ikke ejer en kasket, kan du lade dig inspirere af vores store og spændende udvalg af forskellige kasketter her på siden. Vores sortiment indeholder kasketter fra moderigtige og anerkendte mærker som NIKE, New Era og Upfront Company. Hos INTERSPORT sætter vi pris på tjekkede, moderigtige og funktionelle kasketter til gode priser. Vi har et stort udvalg af forskellige kasketter i forskellige designs og farver, så vi sikrer, at du finder den kasket, der passer til lige netop din stil og dit behov.

Find kasketter til enhver lejlighed

Kasketter er gode at bruge både til hverdag og til sport. Golf, tennis og løb har traditionelt set været sportsgrene, hvor folk tit har anvendt kasketter. Funktionaliteten i vores kasketter hos INTERSPORT er i top, hvilket er vigtigt, hvis du skal bruge dem til sport, da din kasket skal give dig de bedste forudsætninger for at yde dit bedste. I dag er forskellen på designet af en almindelig kasket og en sportskasket ikke så stor, da det er blevet trendy at fuldende sit outfit med en kasket, der har design som en sportskasket, da det giver et sporty, retro og casual look.

Der er mange mænd, som ikke synes, at de kan bære en kasket. Dette er langt hen af vejen vrøvl, da det mest af alt handler om at vænne sig til at se sig selv med en kasket. Kasketter er altså for alle, og når man først ejer en, kan det hurtigt blive umuligt at undvære den.

Vinterhuer og varme huer til mænd

Det er svært at gå igennem vintersæsonen uden at have fat i en hue. Det kan være bidende koldt at gå, cykle eller løbe når sneen falder om ørene og vinden for alvor blæser op til dans.

Ens øre er meget udsatte for kold vind og bliver hurtigt kolde, da der ikke sidder meget fedt på dem. Det betyder du kan i værste tilfælde få forfrysninger som kan give større smerter. Det ønsker vi selvfølgelig ikke og anbefaler alle mænd at have en hue liggende. Om det er en tynd løbehue eller tyk vinterhue er op til dig. 

Det handler om hvad du føler for og hvad som passer til dig. Det gode er du kan være kritisk i dit valg af huer, for vi har en kæmpe udvalg online. Her finder du både vinterhuer, løbehuer, smarte huer samt beanies fra store brands. Vi har huer fra Buff, GripGrab, McKINLEY, Salomon samt State of Wow. Det er op til dig at finde den hue som passer til dig. Find huer med marineuld eller klassisk bomuld som vi kender det.

Find de nyeste vinterhandsker online

Hos INTERSPORT arbejder vi kun sammen med de bedste producenter af vinterhandsker på markedet. Du kan finde vinterhandsker fra Hestra, McKINLEY, The North Face og mange flere brands. Når du bestiller dine handsker online, giver vi gratis forsendelse samt hurtig levering indenfor 1-3 hverdage. Du har altid 30 dages byttegaranti hvoraf de første 14 dage giver fuldreturret. 

Halsedisse og halsvarmere til herre

Har du svært ved at holde dig varm selvom du har styr på en varm trøje og har styr på vinterjakken? Vinden kan suse lige indunder tøjet og det handler om at lukke af for kulden. En af de smarte og billige måder er at købe en halsedisse. Beklædningen fungerer som et halstørklæde, men fylder mindre og kan varme på samme måde. Halsedisser skal ikke undervurderes for deres tynde materiale, som isolerer godt og holder på varmen. Hvis du foretrækker den bedste form for isolering er merinould det bedste materiale at holde sig til. Vi har samlet nogle af de bedste halsedisser på markedet fra mærker som Buff, GripGrab og McKINLEY.

Stort udvalg af halsedisser til herre

Ligesom halstørklæder kan du finde et spændende udvalg af halsedisser til mænd. Vores udvalg dækker over nogle af de bedste brands på markedet. Buff er uden tvivl et af de brands som er førende indenfor halsedisser. Specielt deres udvalg dækker over halsedisser i syntetisk polyester men også strikket merino uld som holder på varmen. Du kan være sikker på at hvis du køber halsedisser hos INTERSPORT er du dækket af kvalitet og garanteret varme.