seo-assets

Elektronik til herrer

Har du brug for noget nyt elektronikudstyr? Hos INTERSPORT har vi et bredt udvalg af elektronik til din træning. Vi har blandt andet pulsure, høretelefoner, stopure og meget mere. Alt sammen produkter, som kan hjælpe dig på vej med din træning.

Stopur til intervalløb

Vil du gerne blive bedre til at løbe? Intervalløb er en oplagt mulighed for at forbedre dit løb. Det skubber nemlig din kondition i den rigtige retning, da du bliver presset hver eneste gang. Et stopur er elektronikudstyr som er nemt at have hængende rundt om halsen under dit løb. Prisen er meget lavere end et pulsur, som selvfølgelig også kan lave samme effekt. Så hvis du udelukkende har brug for at se tiden og hvor langt du kan løbe indenfor en given tid, kan du nøjes med at købe et stopur. Hvis du gerne vil have flere muligheder, kan et pulsur være svaret.

Find det rette elektronikudstyr hos INTERSPORT

Når du skal have styr på dit elektronikudstyr, er et pulsur et godt sted at starte. Hos INTERSPORT har vi pulsure fra Garmin, Polar og Suunto. Urene kan nemlig hjælpe dig med at holde styr på din træning og din daglige aktivitet. Du kan tracke din træning med et pulsur uanset om du er til spinning, cardio generelt eller styrketræning. Det kan være en god måde at holde styr på de kalorier du forbrænder og hvor høj din puls kommer op under træningen. Når du kan holde øje med din puls, kan du også se om du kan presse dig selv endnu mere. Dernæst kan du bruge dit pulsur til at holde styr på din daglige aktivitet. Hvis du øger din daglige aktivitet, hvor træning ikke indgår kan du faktisk få din forbrænding op. Det kan være ved at gå ekstra skridt, cykle på arbejde i stedet for at tage bilen, tage trapperne i stedet for elevatoren mm. Alt dette er noget, som forbedre din forbrænding og som du kan holde øje med ved hjælp af dit nye elektronikudstyr.

Høretelefoner til din træning

Hos INTERSPORT har vi flere forskellige høretelefoner, som er velegnet til træning. Du kan blandt andet finde trådløse høretelefoner, så du slipper for at holde styr på ledningen under træningen. Du kan bruge høretelefonerne til at høre musik under din løbetur, styrketræning eller andet. Det kan være en fordel at kunne lukke alt andet lyd ude, så du kan fokusere på din træning. Vi har høretelefoner fra det populære brand JBL, som netop er specialiseret i at lave elektronikudstyr til træning. Du kan se vores store udvalg på siden her.

Bestil elektronikudstyr online i dag

Du kan bestille dit nye elektronikudstyr online hos INTERSPORT i dag uanset om det er pulsur, høretelefoner eller andet. Vi tilbyder altid hurtig levering og lang returret. Det betyder, at du får dine varer leveret indenfor 1-2 hverdage og har en returret på hele 365 dage. Du har altså god tid til at overveje hvorvidt dit køb skal tages i brug eller ej.