seo-assets

Løbestrømper til mænd

Man skulle næppe tro at et par løbestrømper kunne have så stor indflydelse på ens løb. Du kommer ikke til at løbe bedre eller værre med løbestrømper, men du får den rette komfort og åndbarhed som dine fødder har brug for. Et par løbesokker kan være med til at give dine fødder en mere behagelig løbegang og et bedre resultat med restituering. Løbestrømper bliver designet i et svedtransporterende og hurtigtørrende materiale så alt den varme kan komme væk fra fødderne. Dette giver en bedre blodcirkulation så dine fødder kan holde længere. Man skal huske at ens fødder er den del af kroppen som bærer mest og ofte hurtigt udsat for sved og luftmangel. Hvis ikke man løber, i løbestrømper, opdager man hurtigt når man får løbeskoene af, hvordan det lugter. Det skyldes sveden ikke kan transporteres væk fra materialet.

Funktionelle strømper til løb

Det smarte med funktionelle strømper er materialets evne til at transportere sveden væk fra kroppen. Ved almindelige strømper kan sveden hurtigt sætte sine spor og det begynder at lugte. Det oplever man ikke på samme måde med løbestrømper. Materialet går ind og afviser sveden, så det ikke sidder sig i materialet. Du vil hurtigt opleve forskellen, hvis du er vant til at løbe i almindelige strømper. Der findes forskellige typer af strømper, hvor kompressionsstrømper er det mest benyttede indenfor professionelt løb. Det er ikke nødvendigt at have kompressions løbestrømper, men det kan give din løbegang det sidste. Der er forskel på valg af løbestrømper som mand. Helt groft kan man opdele sine sokker i sommer, vinter, støtte og kompressionsstrømper. Sommerstrømper er typisk designet uden skaft og mest muligt åndbarhed til følerne. Det skyldes fødderne ofte hæves lidt når varmen er på sit højeste. Omvendt ønsker du et tykkere materiale i de kolde måneder. Her kan det være løbestrømper designet i merinould, nylon uld eller andet. Dog er det vigtigt at strømperne, selvom materialet er tykt, kan afvige varmen så fødderne får den nødvendige luftcirkulation.

Stort udvalg af herre løbestrømper

Det er ingen hemmelighed at hos INTERSPORT tilbydes der billige løbestrømper til herre. Det kan ikke betale sig ikke at købe flere strømper af gangen. De skal skiftes som man skifter underbukser, hver eneste dag. Det kan være en fordel at have flere par liggende, hvis man ønsker et andet udtryk til sit løbesæt. Der er forskellige strømper afhængig af sæsonen. Ankel løbestrømper bruges oftest om sommeren, hvor temperaturen stiger. En løbetur i efterårsvejret eller vintervejret, kræver almindelige eller høje løbestrømper uld strømper. Begge typer strømper tilbyder vi fra populære mærker som ENERGETICS , Pro Touch, Nike samt Asics.

Køb løbestrømper til herre online

Hos INTERSPORT finder du et stort udvalg af løbestrømper til herre. Der er strømper til enhver formål og tidspunkt på året. Det kan være alt fra tynde løbestrømper til sommer, eller et par varme uld løbestrømper til vinteren. Du finder også løbestrømper med støtte samt kompression. Typisk er sidstnævnte for løbere som har lange distancer eller ofte har ømme og trætte læg- og skinnebensmuskler. Om du er erfaren løber, nybegynder eller løber i ny og næ, har vi løbestrømperne til dit behov. Du kan shoppe løbestrømper fra populære mærker som ENERGETICS, H2O, Newline, Pro Touch og mange flere. Du kan købe online, eller besøge din lokale INTERSPORT butik. Vælger du at handle online, tilbyder vi gratis fragt og 1-3 dages levering. Hvis du ikke allerede har løbesko, kan vi anbefale at tage en løbestilsanalyse i vores udvalgte butikker. Fremadrettet er du dækket ind med de rette løbesko og rette løbestrømper.