seo-assets

Fodboldudstyr og fodbolde til herre

Du kender det sikkert. Du vil gerne ud og give den gas til fodbold. Du har lige købt dine helt nye fodboldstøvler, shorts, fodboldstrømper, fodboldtrøjen og er nu klar til at vise dine tricks og skills frem for dine medspillere. I mangler dog fodbolden. Det kan være lidt af en jungle at finde ud af hvilken fodbold man skal vælge. Der findes så mange forskellige fodbolde online, fra den helt dyre til de billige fodbolde. Hvilke fodbolde kan klarer at blive spillet med til træning, på kunststof og til kamp?

Hos INTERSPORT kan du være sikker på at finde en fodbold som matcher dit behov og formål. Hvis du søger efter fodbolde til træning handler det om holdbarhed og et godt kvalitetsmateriale. Hvis det er en kampbold du søger vil teknologien i bolden og prisen være afgørende. Det handler om at finde en balance mellem en billig fodbold samt kvalitet. Hos INTERSPORT kan du finde fodbolde fra de helt store mærker som Select, Nike, adidas, PUMA osv. 

Sådan vælger du den rette fodbold

En fodbold var før i tiden lavet af rigtig læder, men er siden hen blevet designet i et syntetisk lædermateriale. Det skyldes at fodbolde af læder absorberer vandet så bolden ville være tungere. For at finde et alternativ designede man fodbolde i polyurethan (PU) som kunne klarer alt slags vejr. Fodbolden blev derfor blødere og gav et bedre touch og kontrol på banen. Hvis du søger en fodbold til kunststof eller grusbaner, vil en fodbold med gummiblære materialet Butyl være den bedste løsning. Butyl holder bolden længe i luften og gør fodbolden slidstærk. Det betyder den har lettere ved at klare hårde underlag end andre bolde.

Til normale græsbaner og til kamp vil en gummiblære i latex være den optimale løsning. Latex gør bolden blød og giver et bedre touch og kontrol med kontakt til underlaget. Leder du efter en kampbold/træningsbold skal du gå efter fodbolde som er anmærket med FIFA insepected, NFHS eller ACAA approved. Det er slidstærke fodbolde som egner sig til træning, men også kan bruges som kamp fodbold. Typisk den type fodbold der bliver anvendt mest i Danmark.

Det er fodbolde som har følgende krav opfyldt:

  • Holde formen hele vejen rundt
  • Lavet af læder eller andet materiale som er vandtæt
  • Omkredsen må ikke være større end 70 cm eller mindre end 68 cm
  • Fodbolden skal veje mellem 396-453 gram
  • Bolden skal pumpes til producentens anbefalinger

Følgende krav er lavet af FIFA (Fédération Internationale de Football Association) og kendetegner en god kamp- og træningsbold. Der er stort set ingen begrænsninger i forhold til, hvor det er muligt at spille fodbold, og dette er da også en af grundene til, at sporten er så populær og har så ufattelig mange spillere på tværs af lande, kontinenter og sprog. Selv nogle af de største stjerner Harry Kane, Neymar og Gareth Bale startede med at spille i baghaven, på gaden eller på det lokale fodboldstadion. Det smukke ved fodbold er det kan spilles overalt hvis du har fantasien og fodbolden til det.

Stort udvalg af billige fodbolde

Vi kender det godt. Dig og vennerne skal ned på den lokale fodboldbane og vise lidt tricks og sparke frispark. Du vil gerne imponere dine venner med et Cristiano Ronaldo frispark som du så i weekenden fra La Liga. fodboldstøvler er bundet og du har lagt fodbolden til rette. Du sparker men oplever ikke samme svæv og skrue som du så. Selvfølgelig handler det om teknik, men i lige så høj grad handler det om fodbolden og prisen. Mange af de fodbolde som du ser fra Premier League, La Liga, Serie-A og Superligaen er de originale kampbolde som er fra de største brands som adidas, NIKE, Puma og Select. Det er fodbolde du helst ikke vil sparke til men som står pænt inde på værelset som et minde. 

Hvis du leder efter en træning/fritids fodbold så kan du kigge efter de lidt billigere fodbolde på INTERSPORT.dk. Her har vi samlet en række attraktive fodbolde som alle passer perfekt til fritid og let træning. Det er ikke fodbolde som vi anbefaler at spille med til kamp, men fodbolde du kan lave tricks, sparke frispark og spille med vennerne. Hos INTERSPORT.dk kan du finde billige fodbolde helt ned til 109,95kr for et trick fodbold. Du kan også finde træning- og fritidsbolde fra 149,95,- som fx Select Brillant Replica Fodbold som er en kopi af den officielle kampbold som de spiller med i Superligaen 2016/2017.

Find fodbolde og fodboldudstyr online

Hvis du leder efter en kamp eller trænings fodbold så finder du et stort udvalg af fodbolde online. Du finder fodbolde fra de helt store fodbolde producenter som Select, Adidas, Nike og Puma. Vi har indendørs fodbolde, træningsbolde, krusbanebolde og selvfølgelig fodbolde til almindelig græsbrug. Priserne finder du ikke billigere end hos INTERSPORT. Vi arbejder løbende på at opdatere vores sortiment, så du altid finder de nyeste modeller, som du også ser på tv eller på stadion. Køb dine billige fodbolde hos INTERSPORT og få gratis forsendelse og hurtig levering indenfor 1-3 hverdage. Du kan prøve fodbolden i din lokale INTERSPORT butik eller handle online hvis du ved hvilken model du skal have. Du har 14 dages fuldreturret og 30 dages ombytning.

Målmandshandsker til herre

I rampelyset med fodboldspillere, handler det typisk om dem der scorer mål. Det handler dog i lige så høj grad om at holde målet og ikke tillade scoringer. Målmanden er lige så vigtig som dem der scorer målene. For at blive en god målmand, handler det om træning, men udstyret kan også hjælpe. En af de vigtigste redskaber for at blive en god målmand, er målmandshandsker. Når man spiller fodbold, handler det om at være stærk og boldsikker i feltet. På en række af de målmandshandsker vi tilbyder er der et lag latex som sikrer at bolden kan gribes, selv i glatte vejr situationer. Handskerne tager også forbehold for en blødere pasform når bolden kommer imod dig. Her handler det om hurtigt at afværge et skud med en blokering. For at hånden eller fingrene ikke tager skade, er der designet små latex puder som giver en støddæmpning, så kraften fra skuddet ikke skader hånden. Det kan være du har fundet inspiration fra store målmænd som Hugo Lloris, Gianluigi Buffon, Manuel Neuer, Iker Casillas. Kendetegnet ved alle disse målmand er deres træning og selvfølgelig målmandshandsker.

Stort udvalg af målmandshandsker til mænd

Det man skal være opmærksom på er hvordan handskerne passer til ens hånd. Der findes naturligvis forskellige størrelser på handskerne så de passer perfekt. Det vigtigste er at finde en balance mellem skum og naturlighed. Desto mindre skum som dine hænder beskyttes af, desto bedre kontrol og følelse har man over bolden. Der er mange brands derude som tilbyder målmandshandsker. Nogle af de allerstørste brands indenfor målmandshandsker er Select, Nike samt adidas. Du kan være sikker på at når du køber målmandshandsker hos INTERSPORT får du et af de bedste udvalg. Du kan være sikker på du står knivskarpt i målet og klar til at holde clean sheet. Der er mange som tror at en fodboldspiller som laver mål er den vigtigste spiller. Vi ved hvor vigtige målmænd er i forhold til at holde nullet og stå solid i målet. Man skal ikke tage fejl af hvor hårdt og krævende det er som målmand at holde styr på bolden, sit forsvar og turde tage vigtige beslutninger.

Find de nyeste målmandshandsker til herre

Hos INTERSPORT har vi et af de bedste udvalg af målmandshandsker til mænd. Hvis du er ny bag målet eller blot trænger til udskiftning af de gamle handsker, finder ud vores store udvalg her på siden. Du finder målmandshandsker fra Select, Nike samt adidas til gode priser. Bliv klædt på med det rette udstyr og hold nullet i dine fremtidige fodboldkampe.