seo-assets

Badmintonketcher og badmintonudstyr til herre

Badminton er en sportsgren som vi danskere har stor succes med. Vi har store stjerner indenfor sporten og det gælder begge køn. Badminton er blevet lidt en folkesport hvor alle målgrupper finder det interessant. Det betyder også at flere begynder at prøve kræfter med sporten. For at komme i gang, kræver det kun en badmintonketcher og fjerbolde. Det kan dog være en fordel at anskaffe sig træningstøj og badmintonsko til formålet. På den måde har du det bedste udgangspunkt for at spille sporten optimalt. Der findes rigtig mange badmintonketchere på markedet, og ikke alle er ens, selvom de måske ligner det. Størstedelen af de badmintonketcher vi tilbyder på shoppen, kommer fra de største brands som Yonex og Forza. Vi tilbyder også ketcher designet fra egen producent, nemlig TECNOPRO.

Stort udvalg af badmintonketchere til herre

Når du er nybegynder til sporten, handler det typisk om at vælge en ketcher der måske ikke er for dyr. Det kan også være du har store ambitioner og vil have de bedste badmintonketchere på markedet. Generelt kan man gå efter badmintonketcher som er lidt tungere i hovedet, så man får mere kræft på. Du ønsker som nybegynder at kunne slå de lange slag og sætte modspilleren skatmat. Som nybegynder handler det om at få følelsen at spillets hastighed og opfange fjerbolden. For øget spillere, handler det mere om præcision og udholdenhed. Her kommer ketchernes vægt især i spil, hvor man ønsker så meget lethed som muligt. Med den rette teknik kan man slå lange bolden uden hjælp fra ketcherhovedet.

Glem ikke fjerbolde til kampen

Badminton kan ikke spilles uden fjerbolde eller badmintonsbolde. Ligesom med fodbolde i fodbold, er der mange muligheder indenfor fjerbolde. Der er forskel på at købe det billigste rør med fjerbolde og købe prisklassen højere. Mange af de billige fjerbolde tilbydes med syntetisk fjer eller i plastik fjer. Det gør bolden ikke får et naturligt svæv. Har man lyst til at udfordre sit badmintonspil og prøve med bedre fjerbolde får man rigtig cork bund samt gåsefjer med limning som gør fjerende ikke falder af. Hos INTERSPORT har vi udarbejdet vores egne fjerbolde i 'team' og 'klassisk' modellen til en skarp pris. Det er også muligt at finde badmintonbolde fra anderkendte brands som FZ Forza. Et godt tip for at fjerboldene holder længere er at give dem fugtskab eller et køleskab et par timer før du skal bruge dem.

Find de nyeste badmintonketchere til mænd online

Badminton er en sportsgren for alle. Både mænd og kvinder klare sig imponerende i store turneringer og hive medaljer hjem til Danmark. Badminton er en sportsgren hvor man kan tilkøbe sig forskelligt tilbehør som ketcher, tøj og accessories. Der er mange som har den opfattelse der findes dårligere badmintonketchere. Der findes ingen dårlige ketcher, hvis man vælger et autoriseret mærke som Yonex, Forza eller TECNOPRO. Det handler mere om spillestilen på banen. Skal du være den aggressive som smasher hele tiden, vil tung ketcherhoved være optimalt. Hvis du er typen som spiller klogt og præcist, skal du have fat i lette badmintonketchere. Hos INTERSPORT finder du nogle af de nyeste badmintonketcher til mænd. Vi har også mange nedsatte badmintonketcher til gode priser her. Når du bestiller din ketcher online tilbyder vi gratis fragt og levering indenfor 1-3 hverdage.