seo-assets

Squashketchere til mænd

Hvad enten du er den helt store squash-entusiast eller blot overvejer at gå i gang med sporten, kan det være en god start at smutte forbi INTERSPORT. Vi har alt det nødvendige udstyr til ketcher-sporten, så herfra mangler du blot en modstander og en bane at spille på. Squash er en sportsgren, hvor den gode kondi bliver altafgørende, og hvor det er vigtigt at have en squash ketcher, som passer til netop dit niveau. Dertil er det yderligere vigtigt at have de rette indendørssko, som er skridsikre og stødabsorberende, så du kan stå fast og samtidig så vidt muligt undgå skader. Squash handler om hurtige retningsskift og tekniske slag og med det rette udstyr, får du de bedste vilkår og muligheder for at blive rigtig god.

Stort udvalg af squashudstyr

Her på siden vil vi gerne anbefale dig at tage et kig på denne Wilson Impact Pro squash ketcher. Her får du en god ketcher til dig, som spiller squash på motionsplan. Med en vægt på kun 200 gram er den nem at manøvrere, og uanset om du er nybegynder eller øvet, så vil du med denne ketcher kunne få en masse gode og sjove oplevelser på squashbanen. Glem ikke, at det også er vigtigt at investere i et par gode, solide sko. Når du løber rundt på banen med pulsen oppe, og der sker en masse hurtige skift i benarbejdet, så er det i høj grad vigtigt med nogle sko, der kan afdæmpe de stød, din krop bliver udsat for. Med dette for øje har Asics lavet denne all round indendørssko. Skoen er utrolig slidstærk og holder derfor til mange timers sjov på banen. Den skridsikre bund sørger desuden for, at du står godt fast.

Find det nyeste squash udstyr

Du kan starte med at finde inspiration her på siden og finde det mest nødvendige squash-udstyr. Vi er sikre på, at du kan blive flot klædt på til en ny, frisk sæson. Hvis du køber dit squash-udstyr online, får du gratis levering samt 30 dages byttegaranti. De første 14 dage dækker over fuld returret. Skulle du være i tvivl om vores handels- og leveringsbetingelser, kan du blive meget klogere her, og har du yderligere spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig igennem dit køb. Vi glæder os til at høre fra dig og til at pakke din ordre.