seo-assets

Er du vild med at cykle? Der kan være noget befriende ved at cykle lange ture på racercyklen. Specielt når vi har godt vejr udenfor. Det kan give luft til tankerne og god motion oveni. Det kræver dog, at du har det rette cykeludstyr, når du skal afsted. Først og fremmest kræver det selvfølgelig, at du har en god cykel. Der findes mange forskellige cykler i alverdens prisklasser. Du skal derfor finde den som passer til dig og dine behov.

Find det rette pulsur

Udover cykel, tøj og sko er der stadig noget cykeludstyr, som kan være vigtigt på cykelturen. Når du cykler lange ture kan det være brugbart at tracke både distancen og din puls. Derfor har vi hos INTERSPORT forskellige pulsure fra Garmin og Polar. Det betyder, at du kan finde lige netop det rette pulsur til dig. Når du har et pulsur med på cykelturen, kan du se om du forbedrer din form. Hvis du træner op til noget bestemt og cykler lange ture ofte, kan det måske være svært at mærke forbedringen i sig selv. Derfor kan det være en fordel at tracke forbedringerne i din puls. Det giver både grundlag for bedre træning og motivation, når du kan se, at det går fremad.

Bestil cykeludstyr online

Hos INTERSPORT kan du bestille dit nye cykeludstyr online. Hvis du bestiller i dag har du varerne indenfor 1-2 dage. Du kan derfor hurtigt komme ud på landevejen med dit nye udstyr. Vi tilbyder altid 365 dages returret, så du har god tid til at beslutte dig for om du vil beholde udstyret eller ej. Er du i tvivl om hvilket ur du skal vælge? Det kan være svært, når der er flere forskellige muligheder. I vores fysiske butikker kan du få vejledning til valg af det ur, som passer bedst til dig og dine behov.