seo-assets

ASICS

Det japanske sportsbrand ASICS har de sidste mange årtier haft stor succes med at sælge kvalitetstøj og –sko til folk rundt om i hele verden. Både kvinder, mænd og børn nyder godt af det populære brand, der med et fokus på at skabe det ultimative sportstøj stræber efter at fremme sundheden hos folk i alle aldre. ”En sund sjæl i et sundt legeme” er den danske oversættelse af forkortelsen ASICS, og med dette har skaberen Mr. Kihachiro Onitsuka fra begyndelsen forpligtet sig til at skabe de bedste produkter med den hensigt at opfylde kroppens aktive behov. Brandet lagde ud med at fremstille sko til især basketballspillere, men udvidede hurtigt deres kollektion, som populariteten og efterspørgslen steg.

Smart træningstøj til børn

ASICS henvender sig til dig, der ønsker at være med på moden inden for løbe- og træningstøj. De fede designs og den gode komfort er svær at stå for, og selv til børn formår de at skabe blikfang. Vil du derfor gerne motivere dit barn til fysisk aktivitet, så kan det være du skal lokke med et par seje løbesko i friske farver. Det giver altid et godt energiboost, når du kan tage nyt træningstøj i brug, og dit barn har det sikkert på samme måde. Så kan han eller hun stolt vise de nye sko eller den flotte jakke frem til vennerne. Godt sportstøj til børn skal ikke undervurderes. De er mindst lige så aktive som voksne i løbet af en dag, og når de render rundt til idræt i skolen, gymnastik i fritiden eller noget helt tredje, så vil de bestemt også sætte pris på noget komfortabelt kvalitetstøj, der sidder som det skal uden at genere.

Her på siden kan du finde et stort udvalg af alt det bedste til børn fra ASICS. Løbeskoene til børn findes i mange forskellige modeller, så de passer til barnets individuelle behov. Du kan vælge imellem Blast, Noosa og Ikaia, som blot er et udvalg af de eftertragtede løbesko til børn. Hver model kan noget særligt, og de mange flotte farvekombinationer gør det svært at fjerne blikket.

Børnesko på tilbud hos INTERSPORT

Når du shopper sportstøj til børn fra ASICS, kan du ofte være heldig at finde en stor del af det på tilbud her hos os. Det gælder derfor blot om at holde øje, hvis du vil have fat i det lækreste tøj og sko til dit barn. Hos INTERSPORT får du en masse fordele med i købet, når du handler her på siden. Vi tilbyder fri fragt og leverer dine varer i løbet af få dage. Du kan læse mere om vores handelsbetingelser her. Er du til gengæld mere interesseret i at gå på jagt i vores fysiske butikker, så kan du roligt regne med, at der er en i nærheden af dig.