seo-assets

Converse sko til børn

Det rette fodtøj gør meget for ens barn. Det giver dem mulighed for at lege og være aktive i alt slags vejr. Det er også vigtigt at børn og unge føler sig smarte i en tidlig alder. Converse er et klassisk brand som de fleste børn er opvokset med. Allerede ned i folkeskolen vil man opleve børn som bærer Converse sko. Den nye generation af børn og unge vil vokse op med et af de modebrand som har været på markedet længst.

Hvis dit barn har ønsket sig et par smarte sko til fødselsdag, jul, konfirmation eller du blot ønsker at forkæle, så køb Converse. Med mere end 100 års erfaring vil dit brand hurtigt fornemme konstruktionen og det holdbare materiale. Converse er opbygget af en skosilhuet som har taget modeverdenen med storm. Den helt klassiske model er All Star Chuck Taylor som oprindeligt var en basketsko. Siden hen har skoen opnået ikonisk status og bæres af både unge og ældre.

Converse sko på tilbud

Da Converse kom ud, skulle alle have et par. Hvis du allerede ejede et, blev man nød til at eje et til. Converse var sko som alle børn, unge og ældre skulle have. Modellerne gik fra den helt lave amerikanske canvas sko til de høje modeller som gav varme og komfort til anklerne. Med de lange snørebånd og skotunge, havde fødderne det fantastisk.

Converse var ikke en sko som man skulle løbe eller spille bold i. Skoen havde en lidt hård mellemsål som gjorde skoen mere blev mode end sport. I 2003 valgte Nike at købe Converse og så udfordringen med skoens indlægsål. Det gjorde at alle nyere Converse er lavet med Lunarlon tekonologi, som gør det sjovere at være aktiv med sine Converse sko.

Mange af de ældre modeller er derfor blevet nedsat til en fordelsagtig pris. Hvis du leder efter Converse sko på tilbud til børn, så finder du det hos INTERSPORT. Vi har altid haft en bund solidt udvalg af smarte hvide, sorte og farverige All Star sneakers til børn. Selvom kvaliteten er i top og brandet er velkendt, er prisen noget alle kan være med på. Overrask dine børn med retro modesko som de med garanti vil elske.